2821
2789

بچه ها هفته ۲۳ ام. من از اول بارداری عفونت دارم هم عفونت قارچی هم عفونت ادراری.دکتر اول سفالکسین و پماد کلوتریمازول داد اما خوب نشد هیچ کدوم.الان قرص آزیترومایسین و پماد کلیندامایسین داده الان دوروزه باز زیر دلم درد مثل پریودی دارم.خیلی نگرانم تورو خدا بگید چیکارکنم؟ هرروز میرم حمام.لباس زیرم‌روزی دوبار عوض می کنم.رابطه هم ندارم.دیگه چه کارایی باید کنم؟ 😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای عفونت ادراری باید انتی بیوتیک خورد و کشت ادرار بدی ببینی چیه و مایعات گرم مصرف کن نه اب سرد 

برای عفونتتم شیاف شستشو استفاده کن که نزاره به عفونت برسی هفته ای یکبار اینو از دکترت بخواه 

برا عفونتم حتما دارو بخور نزار زیاد بشه خوب نیست 

من هفته 25 هستم پدرم دراومده به حدی شدیدبودکه سه تاقرص باپماد واژینال بهم داد یک هفته خوب شد الان بازم یکم ترشح دارم فقط اصلا سرسری نگیر من بچم اومده پاین دکتر گفت شاید علتش همین عفونت واژن بوده الان امپول میرنم 

برای عفونت ادراری باید انتی بیوتیک خورد و کشت ادرار بدی ببینی چیه و مایعات گرم مصرف کن نه اب سرد&nbs ...

انتی بیوتیک ک سفالکسین دادالانم آزیترومایسین داده خوب نمیشه لعنتی...شیاف شستشو چیه؟

انتی بیوتیک ک سفالکسین دادالانم آزیترومایسین داده خوب نمیشه لعنتی...شیاف شستشو چیه؟

بعدم انتی بیوتیک و چه جور میخوری ؟سر ساعت ؟میدونی که خودش باعث‌کم ابی بدن میشه باید درکنارش مایعات بخوری 

ببین من اسم ایرانیشو نمیدونم ولی از دکترت بپرس یه شیاف هایی هستن که مثلا هفته ای یکبار میزنی که داخلو شستشو  میده مثل ضد عفونی کننده ازش بپرس معادل همچین چیزیو میشناسه بعدم شما شیاف مصرف کن برای عفونت بهت داده ؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز