یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
یکیش میدونم دیشب خوردم عناب و انجیر و گل گاو زبان بود گمونم
میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡 دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/ آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲 اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻🔧👩🏻💻دانشجو👩🏻🎓خانم آقای مهندس👨🏻🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛میخوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
ابجی جون مم نمیدونم انفلونزاس یا امیکرون امروز صبح یکی از ابجیای اینجا گفت برای سرفه اویشن وپونه کوهی ونبات معجزه میکنه منم درست کردم خداخیرش بده سرفه ام ککتر شد . ابجی گلم توروخدا اگه برای بدن درد چیزی میدونی که سریع خوب بشه لایکم کن دارک میمیرم از بدن. درد