2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید

58 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

تجربه فروش تا الان نداشتم

بنا به دلایلی مجبور شدم کار کنم

تعدادی گل سر و تل و این چیزا درست کردم ولی نمیدونم چطور بفروشم؟توی دیوار گذاشتم

فقط پیام دادن و قیمت پرسیدن دیگه پیام ندادن

اکر بخوام پیج اینستا بزنم مدتها زمان میبره تا جون بگیره پیجم

مجبورم زود تر بفروش برسونمشون لطفا راهنماییم کنید🥺🥺

اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

میتونید ببرید مغازه هایی که مربوط به وسایل خانومانه هستش ( اسمشو یادم نیست الان ولی مغازه هایی که توش لاک و اکسسوری میفروشن یا شال میفروشن ) بهشون بگید ببینید میخرن ازتون یا نه 

اگه قبول نکردن شما بگید اگه اینجا باشه و شما بفروشید و یه سودی بردارید چی؟ اون موقع یه سری قبول میکنن 

سلام  میتونید ببرید مغازه هایی که مربوط به وسایل خانومانه هستش ( اسمشو یادم نیست الان ولی مغاز ...

راستش من تا حالا از این کارا نکردم و یجورایی خجالت میکشم

سلام  میتونید ببرید مغازه هایی که مربوط به وسایل خانومانه هستش ( اسمشو یادم نیست الان ولی مغاز ...

چی باید بگم دقیق؟؟اصلا تا الان اینکارو نکردم

چی باید بگم دقیق؟؟اصلا تا الان اینکارو نکردم

همونی که نوشتمو باید بگی 

اول میگی شما می‌خرید بعد میگه نه باید بگی اگه اینجا محصولم بمونه و شما بفروشید و یه درصدی بردارید چی ؟ اون موقع بعضیا قبول میکنن و باید بگی حالا چند درصد سود می‌کشی رو محصول و سر قیمت با هم به توافق می‌رسید 

همونی که نوشتمو باید بگی  اول میگی شما می‌خرید بعد میگه نه باید بگی اگه اینجا محصولم بمونه و ش ...

ممنونم ازت عزیزم سعی خودم رو میکنم با خودم کنار بیام و بتونم این کار رو انجام بدم

به پیجای اینستاگرامی که شال و روسری دارن میتونی بفروشی که روی محصولشون یه گل سر بذارن و به جاش قیمتو ...

بله فکر خوبیه بهشون پیام میدم