2777
2789
عنوان

برای هرمشکلی..

107 بازدید | 13 پست

برای هرمشکلی که داری کتاب بخون..

اگه تو رابطه ت مشکل زیاد داری کتاب "محکم در آغوشم بگیر ، از دکتر سو جانسون"

اگه عادت بد زیاد داری و نمیتونی ترکشون کنی کتاب "خرده عادت ها ، از جیمز کلییر"

اگه باهرحرف و موقعیتی زود بهم میریزی کتاب "نمیگذارم کسی اعصابم را بهم بریزد، از دکتر آلبرت آلیس"

اگه با خونوادت مشکل داری و نمیتونی حلش کنی کتاب "والدین سمی، از سوزان فوروارد" رو بخونید

.

.

شما هم معرفی کنید

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر فکر میکنی عشق با لمس انسان به وجود میاد five feet apart رو بخون

اگر میخوای هزاران نوع زندگی رو تجربه کنی کتابخانه نیمه شب رو بخون

اگر فکر میکنی کسی درکت نمیکنه کتاب هنر همه فن حریف شدن در احساسات رو بخون

اگر میخوای نسبت به چیزایی که مهم نیست بیخیال باشی کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه هارو بخون

اگر فکر میکنی کتاب های انگیزشی فقط شعار هستن و الکی هست(که من همین فکر رو میکردم)کتاب بی حد و مرز رو بخون

خیلی خیلی خیلی کتاب های دیگه هم هستن که هیچ معرفی تو ذهنم نیست 

اگر فکر میکنی عشق با لمس انسان به وجود میاد five feet apart رو بخون اگر میخوای هزاران نوع زندگی رو ...

عالی👏👏

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

اگه عزیزی رو از دست دادین کتاب "مبل بنفش تولستوی"

برای خانمای مجرد و حتی متاهل کتاب "زنان زیرک ۱ و ۲" کم حجمه ولی عالی

برای درک ارزش انسانی تون کتاب "خود مقدس شما از وین دایر" کتابهای وین دایر عالین کلا دوس دارم معنوی و آرام بخش

ادم های سمی ، نحوه برخورد با ادم هایی که ناراحتتون میکنن

روانشناسی اعتراض ، نحوه ی نه گفتن و درخواست کردن

۲۸ روز شکرگذاری برای رو به راه مردن زندگیتون

باشگاه پنج صبحی ها برای هدف گذاری زندگیتون و انگیزه گرفتن

کتابهای جول اوستین برای ارتباط بهتر با خودتون و خدا و روحیه گرفتن و حال خوب داشتن

وقتی نیچه گریست ، رمانی جذاب با متن های فوق العاده و ترکیب هنرمندانه ی پزشکی و روانشناسی و فلسفه

بجز مورد اول همه رو احتیاج دارم😅

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭