2777
2789
عنوان

بچه دوم؟؟؟!!!!!!!

149 بازدید | 7 پست

دوستان من توی ۳۰سالگی بچه دار شدم و الان ۳۸سالمه و پسرم ۷سالش تموم شد.اوضاع اقتصادی اوکی هستیم..بدلیل مشغله زیاد و البته حاملگی سخت و استرسهای زیادی که واسه بز‌رگ کردن بچم بدلایل واهی که دکترا بهم میدادن به بچه دوم تا الان فکر نمیکردم.بچم کامل مخالفه.شوهرم میگه هرجور خودت دوست داری..الان دوتا دلیله ک میخوام بادوستان به اشتراک بزارم.یکی ترسم از سنمه که میگم بعدش امکان بچه دار شدن ندارم..دوم اینکه همه میگن زندگیتو سر یه بچه گذاشتی زبونم لال چیزی بشه نابودی...دوستان کسی هست که شرایط مشابه داشته باشه و بتونیم باهم راجع بهش تبادل نظر کنیم؟واینکه چطور باید تصمیم گرفت ممنون

من سی و دو سالمه دوتا بچه دارم، همسرم سومی رو میخواد. ولی احساس میکنم اصلا توان بارداری ندارم. رفتم سونو گفتش که تنبلی تخمدان گرفتی و با چند ماه اقدام باردار نشدم

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم با مشاور کودک صحبت کن تا شرایطتتو از لحاظ روحی برای داشتن بچه دوم بررسی کنه به این پیجم سر بزن مشاور دخترمه فکر میکنم چندتا پست و هایلایت درباره فرزند دوم داره

@bestparent

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین اولا به حرف دیگران توجه نکن

این دری وریا یعنی چی که بچه اول یه چی شه و این حرفا!!

اصلا طرف ۴ تا بچه داره یکیش نمیمونه تضمینش کجاست

عمر با خداست ، تن بچه ات و خانوادت و خودت همیشه سلامت عزیزم ، حواست به اطرافیانت باشه خیلییی افکار سمی و منفیی دارن

عزیزم بچه ات توی سنی هستش ک طبیعیه مخالفت کنه

منم مخالفت میکردم به شدتتتتت

وقتی بزرگتر شدم خیلیییی تنها موندم ، خصوصا ک توی فامیل میدیدم بچه دار میشدن منم تک و تنها بودم نه خواهری نه برادری

اونموقع دلم خواهر برادر خواست ، و واقعنم ناخواسته برای مادرم پیش اومد باردار شد ولی اختلاف سنیمون ۱۲ سال بود خیلی زیاد بودش با این حال عاشقشم

بعد ها ولی خیلییییییی اذیت شدم چون تفاوته خودشو نشون داد

الان بهترینننن سنه

اول از نظر روحی اماده شو

بعد کم کم مطالعه و تربیت کودک رو شروع کن

اقدام کن

برای بچه ات نگران نباش عزیزم از مشاور میتونی کمک بگیری

شاید پیش خودش فکر میکنه اگر بچه دیگه ایی باشه فراموش میشه

ولی وقتی باهاش صحبت کنید با کمک مشاور

میفهمه اینطور نیست

اختلاف سنیشون هم خوبه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥