2777
2789
عنوان

گشایش در کار

140 بازدید | 12 پست

امشب سوره نصر معجزه میکند

هر کسی خواهان گشایشی در کار های خود میباشد به خواست خدا از عالم غیب فتحی و گشایشی برای او خواهدبود.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾ وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾

۳تا آیه بیشتر نداره ولی کلی معجزه داره، التماس دعا

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

ممنون حاجت روا بشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
ممنون حاجت روا بشی

مرسی عزیزم 

انشاله حاجت روایی شما و همه❤

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون وضو هم میشه خوند؟

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
بدون وضو هم میشه خوند؟

آره عزیزم چرا که نه

آره عزیزم چرا که نه

مرسی عزیزم

حاجت روا شی انشالله

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
مرسی عزیزم حاجت روا شی انشالله

انشانه حاجت روایی شما و همه دوستان

مرسی گلم زنده باشید 

الان اگر تایپ نکرده بودی من نمیخوندم😍

انشاالله حاجت روا بشی خواهر قشنگم 😘🙏💚

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
انشاءالله که مشکلات همه حل بشه.استاتر عزیز من اولی به نیت خودتون خوندم.حاجت روا باشی

مرسی مهربونم😘😘😘

منم برات میخونم الان

مرسی گلم زنده باشید  الان اگر تایپ نکرده بودی من نمیخوندم😍 انشاالله حاجت روا بشی خواهر قشنگم ...

آجی خودمم نمیرفتم قرآن بیارم تو تاریکی بخونم

خواهرم برام فرستاد منم گفتم اینجا بفرستم همه ببینن بخونن

انشاله حاجت روایی همه

آجی خودمم نمیرفتم قرآن بیارم تو تاریکی بخونم خواهرم برام فرستاد منم گفتم اینجا بفرستم همه ببینن بخو ...

آفرین عالی بود🙏💚😘

هوشمندانه عمل کردی 

خدا اجرت بده 

من تاپیک های این مدلی همیشه هستم واقعا لذت بردم☺💖

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
آفرین عالی بود🙏💚😘 هوشمندانه عمل کردی  خدا اجرت بده  من تاپیک های این مدلی همیشه هستم ...

فدات عزیزم😘