2777
2789

مرسی ک حالمو پرسیدین تو پیاما.اومدم بگم ک ی هفته ست ک کار پیدا کردم خداروشکر حالم کمی بهترشده روحیه ام عوض شده خیلی هم خوش میگذره بهم اونجا.ولی خو هنو خیلی اوکی نیسم..امشب شب ارزوهاس بیاین واس هم ارزوی قشنگ کنیم من براتون ارزو میکنم ک هیچ وقت خنده از رولبتون پاک نشه همیشه دلتون خوش تنتون سالم جیبتون پر پول کنار بهترین کسای زندگیتون باشین

اگه امضامو میبینی واسه روبه راه شدن زندگیم دعامیکنی؟؟خواهش میکنم ازت دوست خوبم..😓

برای منم دعا کن

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

انشالله حاجت روابشی مهربونم برای رسیدن به کسی که ازش خوشم میادو اینکه اونم عاشقم بشه دعاکن بگواگربصلاحمه نصیبم بشه اگرم که نه یک همسرشایسته و وفاداربااون ایده ال هایی که توذهنم هست نصیبم بشه وخوشبخت بشم توی کارمم خیلی دقیق وحواس جمع وموفق باشم وبتونم لاغربشم ❤🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله حاجت روابشی مهربونم برای رسیدن به کسی که ازش خوشم میادو اینکه اونم عاشقم بشه دعاکن بگواگربصل ...

الهی امین چشم عزیزم 

اگه امضامو میبینی واسه روبه راه شدن زندگیم دعامیکنی؟؟خواهش میکنم ازت دوست خوبم..😓

من ارزو میکنم از ته دل هر کی هر حاجتی داری به حاجتش برسه حاجت خودمم مادر شدنه یه بچه سالم و صالح اگه دوست داشتی یه صلوات واسه حاجتم بفرستید

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

مم اینقد دلم از زندگیم گرفته که نمیدونم چرا زبونم نمیچرخه هیچ دعایی کنم😔 انگار زبونم قفل شده. نمیدونم برای طلاق آسان دعا کنم  یا ارامش و خوشبختی بخاطر بچه م.

انگار لال شدم.نمیتونم دعا کنم. 

دعا کنید بچه م عمر طولانی و با عزتی داشته باشه لطفا🙏❤🌹

خانوم هستم
من ارزو میکنم از ته دل هر کی هر حاجتی داری به حاجتش برسه حاجت خودمم مادر شدنه یه بچه سالم و صالح اگه ...

الهی امین فرسادم گلم

عزیزم ان شاءالله به حاجتت برسی برای منم دعاکنیددوست گلیا  

شمایی که داری امضام میخونی  آره باخودتم به چیزای خوب فکرکن  یه روزی همش تموم میشه  راستی میشه برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنی؟  باهم مهربان باشیم، هیچ کس از آخرین خداحافظی باخبر نیست.