2777
2789
عنوان

شب آرزوها

148 بازدید | 20 پست

آرزو میکنم آرزوی همه ی نی نی سایتی ها به بهترین شکل ممکن برآورده بشه، بچه ها برای من دعا کنید خیلی زیاد دعا کنید با دل پاک دعا کنید به هدفم برسم ، برام صلوات بفرستین اگه تونستین ، امشب نیازمند دعای شما هستم ، دعا کنید برای آرامشم ،  خداوند به دلامون نگاه میکنه امیدوارم هرکسی هرچیزی رو مستحقشه بهش برسه ، 

و امیدوارم روزای سخت و تلخ منو هیچ کسی تجربه نکنه ، 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

برام دعا کن تمام آرزوهای منم برآورده بشه رنگ خوشبختی رو ببینم از بچگی دارم سختی میکشم 😔

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

خدایا ما را به راه درست هدایت کن خدایا تو میدانی وبهترین را خالق برای مخلوقش می‌خواهد خدایا صبرمان کن خدایا تنها تو یاری دهنده هستی کمکمان کن نشانه ها را دریابیم ودر راه درستی وراستی قدم برداریم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کن تمام آرزوهای منم برآورده بشه رنگ خوشبختی رو ببینم از بچگی دارم سختی میکشم 😔

ان شا الله که زندگی به کامت خواهد شد ، آرزوهایت خاطره میشن ، عزیزم هرکسی یه جوری از یه چیزی داره سختی میکشه 🥲

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  ‍ 

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

التماس دعا 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خدایا ما را به راه درست هدایت کن خدایا تو میدانی وبهترین را خالق برای مخلوقش می‌خواهد خدایا صبرمان ک ...

از اینکه با جملات زیبایتان به تاپیک من افتخار دادید ممنونم ازتون🤩

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  ‍  اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرج ...

چشم محتاجیم به دعا 

ممنونم عزیزم

چشمت بی بلا گلم  حاجتت برآورده به خیر بشه ان‌شاءالله

ممنونم ان شا الله 

ان شا الله حاجات خودتون هم ،

سلام برای منم خیلی دعا کنید اول سلامتی و ظهور آقا امام زمان بعد ازدواج کنم 😭😭

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

استارتر جان حاجت روا باشی 

دوستان لطفا لطفا تو این شب عزیز برای حاجت روایی و بهبود حال روحیم دعا کنید. 

برای سلامتی خونوادم و خودم 

برای خواهرم و همه 

الهی که صد برابرش به خودتون برگرده 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

سلام برای منم خیلی دعا کنید اول سلامتی و ظهور آقا امام زمان بعد ازدواج کنم 😭😭

ان شا الله به خیر و خوشی به حاجتت میرسی

التماس دعا🌹

حاجتتون روا❤

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................