2777
2789
عنوان

دوستم بعد از دوازده سال رابطه

729 بازدید | 12 پست

دوستان دوستم یه مشکلی واسش پیش اومده که دوست دارم نظر شماهارو بدونم.

من چهار سال هست با این خانم دوست هستم.فقط میدونستم سیزده سال پیش از همسرش جدا شده و یه دختر چهارده ساله داره.

حدود دوماه پیش برای من تعریف کرد که یک سال بعد از جدایی وقتی که 22 ساله بوده و  دخترش دوسالش بوده با پسر یکی از  فامیلهای نسبتا دورشون که هجده ساله بوده دوست میشه.

این رابطه دوازده سال ادامه پیدا کرده.

اینجوری که تعریف می‌کنه خیللللللی هم دعوا و مشکلات داشتن.خانم خیلی حساس و شکاک بوده.جوری که اون آقا تو این سالها حتی با دوست های پسرش هم نمیتونسته مسافرت یا تفریح بره.دائم گوشیش رو چک میکرده و اینکه کجا می‌ره و....

به آقا پسر هم گفته تا سی سالگی با من باش بعد برو ازدواج کن.حالا آقا 31 ساله شده و حدود دوماه پیش گفته دیگه رابطه رو تموم کنیم.ولی دوستم اصرار داره که باید ازدواج کنیم.

من بهش میگم وقتی تورو نمی‌خواد این ازدواج فایده ای نداره.حتی زن و شوهر هم تعهدی ندارن وقتی مشکل دارن تا آخر عمر با هم باشن.

ولی قبول نمیکنه.اون آقا با من صحبت کرد و گفت من سالهای آخر فقط از روی دلسوزی باهاش موندم.هر وقت خواستم جدا بشم با گریه و زاری منو نگهداشته.دائم دعوا داشتیم.هیچ تفریح و دوستی حق نداشتم داشته باشم. خیلی هم بهش کمک کردم.کلا کاراشو من انجام دادم ولی دیگه خسته شدم و می‌خوام برم دنبال زندگیم.

ولی دوستم قبول نمیکنه میگه در قبال من مسئول هست و باید ازدواج کنه با من.بهش میگم خب تو که قصدت ازدواج بود زودتر باید تکلیفت رو مشخص میکردی.

نظر شما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه زوری که نمیشه ،دوازده سال هم خیلیه ، کاش اینقدر عمرشون هدر نمیداد

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

دوستت هیچ حقی نداره اصلا وابدا چون حرفاشونو زدن و گفتن ۳۰ سالگی تموم‌کنیم باید تموم کنه این وابسته شده و میخاد ازدواح کنه که به حدایی میکشه بگو اصلا نمیتونی زور کنی بگی بیا منو بگیر اون پسر هست وحق ازدواح داره با دختر باکره نه ی خانوم بجه دار بگو خودتو بی ارزش نکن با این کارات وقتی نمیخادت بزار بره

من 8 سال با پسری دوست بودم ولی همو برا ازدواج نخواستیم در نهایت هر کدوم رفتیم پی زندگی خودمون

خب بنظر شما من چه کمکی میتونم به دوستم بکنم که زودتر کنار بیاد.

آقا پسر به من گفت روزی صد بار زنگ میزنه.هزار تا پیام میده.

بلاکش میکنم با شماره دخترش و... زنگ میزنه.

میاد دم خونمون می‌ایسته.تهدید می‌کنه.

منم بهش میگم ولی متاسفانه قبول نمیکنه.میگم برو پیش مشاور هم قبول نمیکنه

خب بنظر شما من چه کمکی میتونم به دوستم بکنم که زودتر کنار بیاد. آقا پسر به من گفت روزی صد بار زنگ م ...

خوب گلم این خانوم اینجوری ک بوش میاد توقع حق حقوق از این پسر داشته 

به هر حال تو این 12 سال هر کس دیگریم بود بخاطر رابطه های، نزدیکی که باهم داشتن توقعش همین بود

باید اول این مسعله رو حل کنه با اون خانوم دوم هم این خانوم برن مشاوره تا اگر وابستگی به اون آقا داره بهش روشن بشه ک دیگه عشق علاقه ای نمونده از طرف آقا و باید دنبال ی مرد دیگه بگرده تا وابستگی ب اون آقا کم بشه من بعد جدایی ازدواج کردم کامل فراموشش کردم