2777
2789

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برا منم دعا کنین‌مامان بشم

انشالله عزیزم💖

شما هم برای من دعا کنید

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
یادم نیست ولی الان دلم شکسته و بغض دارم

مث من

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

این شب نبود شب قدر بود، سین و شین و بتونم تلفظ کنم که خداروشکر تونستم   عاقل تر بشم ، حال خانواده ام خوب بشه، سردرد های میگرنی ام و چشم درد های وحشتناکم خوب بشه ، مشکلات روحی ام ، و خداروشکر همشون برآورده شدند ، یه دعا دیگه هم بود خدا منو به عشقم برسونه که این فعلا در حال انتظاره ، التماس دعا از همگی  ♥️

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿