2777
2789

رشته ای ک خوب باشه ریاضیش خیلی سخت نباشه 

مثلا برنامه نویسی حس میکنم خوبه ولی علاقه خودم طراحی لباسه آخه چیکار کنم میخام پولدار شم نمی‌دونم چ غلطی کنم کمکم کنید 

علاقه مهمه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توی جهان هیچ کس نیست که دلش نخواد که پول دار بشه تو سعی کن اون رشته ای که دوست داری رو بخونی مثلا من الان دارم حسابداری پیخونم زیاد هم سخت نیست حقوقشم خوبه 

من علاقه به حسابداری دارم دنبال علاقت برو مطمئن باش پول هم درمیاری

علاقه خیلی مهمه

من خودم الان ریاضیاتم عالیه و واقعا دوست دارم برای انتخاب رشته ریاضی فیزیک و انتخاب کردم ، از طرفی چون به گویندگی هم علاقه دارم و دوست دارم مدرس فن بیان بشم برای اونم آموزش میبینم و تمرین میکنم 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
عزیزم توی جهان هیچ کس نیست که دلش نخواد که پول دار بشه تو سعی کن اون رشته ای که دوست داری رو بخونی م ...

هم برنامه نویسی دوست دارم هم طراحی لباس ولی طراحی لباس باید مزون بزنم میترسم خانوادم پشتما خالی کنند

طراحی دوخت و خیاطی کلا ریاضی ندارع درامدشم بد نی میتونی مزون بزنی  معماری خوبه درامدش  ا ...

والا ما دوتا معمار بیکار تو خانواده داریم طراحی اره میشه مزون زد ولی میترسم خانوادم پشتما خالی کنند برنامه نویسی هم خیلی دوست دارم اما باید برم زشته مهندسی کامپیوتر تو دانشگاه آزاد. نمی‌دونم میترسم بقیه بم بخندن برم آزاد 

هم برنامه نویسی دوست دارم هم طراحی لباس ولی طراحی لباس باید مزون بزنم میترسم خانوادم پشتما خالی کنند

نمیدونم 

ولی اگه من بودم و میدیدم که واقعا خوب طراحی میکنم و به خودم اعتماد دارم همون طراحی رو میرفتم 

ببین گاهی اوقات نباید بترسی الان داری ایندتو انتخاب میکنی بعضی وقتا باید تنها باشی و روی پای خودت وایسی نه اینکه حتما باید خانوادت پشتت دربیان 

تو بیا معلم ریاضی من شو منو از این وضع نجات بده 

چشم😁😁 اگه جایی ریاضی مشکل داری از خودم بپرس حتما جوابتو میدم اول درخواست دوستی بده بعد آیدی تلگرامم و میدن

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
چشم😁😁 اگه جایی ریاضی مشکل داری از خودم بپرس حتما جوابتو میدم اول درخواست دوستی بده بعد آیدی تلگرام ...

عزیزمی من همه جا ریاصیو میفهمم ولی تست ک میزنم گیج میشم تا وسسطاشم حل میکنم بعد نمی‌دونم باید چیکار کنم چاره چیه ؟