2777
2789
عنوان

تکون نخوردن بعدازبی حسی سزارین

727 بازدید | 18 پست

سلام مامانهامن ماه بعدسزارین دارم شنیدم که ۴.۵ساعت بعدازعمل  نبایدسرتوتکون بدی خیلی سخته که .من ۱۰دیقه هم نمیتونم😥 .تجربه شودارید؟نیازه واقعا؟موثره؟

من بعدشونمیدونم ولی توکلیپای زایمان دیدم مادراصلاسرشوتکون نمیده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم نیازه. بعدم شما خودت اونموقع حالت خوب نیست بخوایم نمیتونی تکون بدی چند ساعت سرتو بالا نیار حرفم زیاد نزن زود تموم میشه

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

آگه بی حس باشی چه بتونی چه منو می مجبوری تکون نخوری 😁بله من زیاد تکون نخوردم سر دردی هیچی تجربه نکردم و بعد این که گفتن می تونی مایعات بخوری تا می تونی چای کم رنگ بخور مواد بی حسی از بین بره

خانوما برا سزارین بی هوشی کامل بهتره یا بی حسی از کمر

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

زیاد تکون بخوری یاسرت روبلندکنی بعدش سردرهای بدمیگیری

باهمرات حرف میزنی میخوابی باگوشی سرگرم میشی میگذرع ارزشش روداره 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بیهوشی

من سزارین اولم بیهوشی کامل بود این سری هم میخوام بیهوشی کامل کنم آخه از بی حسی میترسم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
من بی حسی داشتم عالی بود بعد بی هوشی فکر کنم همین که به هوش بیای با درد روبه رو میشی ولی بی حسی کم ک ...

بعد بیهوشی درد داری اول ولی وقتی مسکن ها اثر کنه دردش می‌ره بعدش هم با شیاف مشکل حل میشه من زایمان اولم بیهوشی کامل بودم 

من بی حسی داشتم راضی بودم همون لحظه هم بچمو دیدم 

من بی حسی خیلی میترسم همش هم میگن بعد ها کمردرد شدید میگیری