2777
2789
عنوان

سرگیجهههه🤕🤕🤕🤕

54 بازدید | 6 پست

آقااا یکی ب دادم برسهههه سه روزه یر گیجه گرفتم مثل مرده ها نشستم یجا هیچ کاری نمیتونم بکنم ازمایش میدم فردا ولیییییی امروز خیلی اوضاع خیطه وقتی بکوچولو حرکت میکنم سرم گیج میره دست و پامم سست میشه 

♥️♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز خوب شدی؟

ضعف داری؟

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
چند روز خوب شدی؟ ضعف داری؟

اون اول که کررونا گرفتم بعد سه چهار هفته کع کرونام خوب شد در حد یکی دو ساعت اینجوری میشدم بعضی روزا اللن سه روزه پشت سر هم اینجوری ام اره ضعفم دارم کلییی شیره و خرما و پسته هم خوردم فایده نداش

♥️♥️ 
اون اول که کررونا گرفتم بعد سه چهار هفته کع کرونام خوب شد در حد یکی دو ساعت اینجوری میشدم بعضی روزا ...

احتمالا به خاطر کرونا

اما دکتر رو برو

ان شاءالله هر چه زودتر خوب بشی

تو دوران کرونا، بلدرچین خوردی؟

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی