2777
2789

دلیلتون چیه واس واکسن نزدن؟ خیلیا میگن ما نمی‌دونیم توش چیه و چ می‌دونم عوارض داره!!! 

شما اون مسکن و آنتی بیوتیک هایی ک سرخود میخورین میدونین توش چیه؟ عوارض نداره؟ 

شما ک ب علم و دکترا اعتماد ندارین لطفا اگ کرونا گرفتین دکتر نرین تا مراکز درمانی شلوغ و دارو ها کمیاب نشن شما خودتون دیگ ی پا دکترین با شیاف روغن بنفشه و دود عنبرنسا و نخوردن سردی خودتونو مداوا کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زدم اولش نگران بودم ولی بعدش گفتم اگه ضرر داشته باشه این همه ادم بخان بکشن بمیرن منم روش والا🤪😂

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
من زدم اولش نگران بودم ولی بعدش گفتم اگه ضرر داشته باشه این همه ادم بخان بکشن بمیرن منم روش والا🤪😂

همه ما از بدتولد چند مرحله واکسن زدیم همشون باعث شدن ما زنده بمونیم ن ک بمیریم این مث همونا

همه ما از بدتولد چند مرحله واکسن زدیم همشون باعث شدن ما زنده بمونیم ن ک بمیریم این مث همونا

اره بابا اینهمه زدیم اینم روش من ک اصلا استرسشو ندارم هرچی خدابخادهمون میشه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
یعنی واقعا کسی هست هنوز با این وضعیت کرونا اینجوری فکر کنه؟! اصلا باورم نمیشه

اوووف  فراوان ،فقط تو این تاپیک هنوز جرات ابراز وجود نکردن

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌