2777
2789
عنوان

چکار کنم شکم و پهلوم اب بشه🤕

151 بازدید | 15 پست

فقط شکم و پهلو ممنون میشم کمکم کنین اگه رژیم بگیرم پوست و بقیه بدنم لاغر تر و داغون میشن فقط میخام شکم  و پهلو اب کنم 

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلقه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بعد تو اقدامم میگن مشکل افتادگی رحم و اینا میاره دیگه نزدم

الان باردار میشی بعد زایمان شکم و پهلوهات بد تر میشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
میتونی 10-12تومن هزینه کنی یجایی رو معرفی کنم؟

کجا؟

۱۰دوازده تومنو باید خرج زایمان کنه میخواد باردار شه خخخخ😅

اره بعدا پستشو دیدم ک گفته اقدامه 

ب نظرم الان باید پلو و شکم رو بیخیال شه چون بعد بارداری و زایمان دلش برا هیکل الانش تنگ خواهد شد 

الان باردار میشی بعد زایمان شکم و پهلوهات بد تر میشه

این شکم و پهلو ها از زمان بچگی باهام هر کار کردم از بین نرفت من چه خاکی به سرم کنم افسردگی گرفتم🥺

اره بعدا پستشو دیدم ک گفته اقدامه   ب نظرم الان باید پلو و شکم رو بیخیال شه چون بعد باردا ...

خب شاید اصلا حامله نشدم فعلا تا کی باید اینجوری باشم