2777
2789

خدایی این آقایون بعضیاشون چقدر نامرد و  بدجنس هستن

من ده سال پیش گواهینامه گرفتم ولی ننشستم تا همین یکی دو هفته پیش مجدد کلاس برداشتم

ولی تو کلاس واقعا به درد نمیخوره مربی از ترس ماشینش خراب نشه خودش پاش رو کلاچ و ترمزه و کنترل میکنه من ۴ جلسه برداشتم گفت نه کمه باید ۱۲ جلسه رو برداری ولی من ۵ جلسه برداشتم که همون ۴ جلسه بنظرم کافی بود چون بقیش همون بود و فقط تو راه میرفتیم نه تو بلوار دور زدن نه چیزی 

حالا که خودم با ماشینمون میشینم تازه ایرادامو پیدا میکنم از جمله تو بلوار دور برگردون و تو چهار راه پیچیدن تو بلوار دیگه

دیروز با پدرم رفتم تمرین تو بلوار اومدم دور بزنم نشد مجبور شدم دنده عقب گرفتم بعد اشتباهی بجای دنده ۱ رفت رو ۳ هی خاموش کردم پشت سرم هم آقایون شوماخر مدام بوق میزدن یکیشون که فحش داد بی‌تربیت

یکیشون هم اومد گفت اجازه بدید من بشینم تشکر کردم گفتم نه خب باید یاد بگیرم دیگه

تا دیدم ۳ هستش و دنده رو عوض کردم رفتم

ولی واقعا زشته این برخوردا خودشون از اول راننده بودن مگه خب منم کامپیوترم عالیه باید همون آقا که منو مسخره کرد و فحش داد مثلا بیاد ازم سوال کامپیوتر بپرسه منم مسخرش کنم و فحش بدم

خب همه که از اول بلد نیستن با تمرین خوب میشن  

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

گلم شما جاهای خلوت فعلا تمرین کن،بعدم من به تجربه میگم مربی خانوم صد مرتبه بهتر از مربی آقا هست

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ایقدر اینور اونور زدم که اصلا در ماشین رفت تو همون روزای اول ولی خوب دیگه یاد گرفتم😂😂😂😂

شوهرم تهدیدم کرده مبادا تصادف کنی نمیتونم درستش کنم 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

من چند ماهی هست رانندگی داخل شهرو شروع کردم 

ولی جاهای شلوغ و موقع دور زدن تو بریدگی ها و تنظیم فاصلم با ماشینا مشکل دارم ..هر وقت با رلم میریم رانندگی .همش تو بریدگی ها و بلوار خاموش میکنم ترافیک میشه😂😂😂رلم بدتر استرسی میشه تا من بقیه هم همش بوق میزنن من بدتر استرسی میشم ماشین همش خاموش میشه😂😂😂

گلم شما جاهای خلوت فعلا تمرین کن،بعدم من به تجربه میگم مربی خانوم صد مرتبه بهتر از مربی آقا هست

مربیم خانم بود

جای خلوت رفتم همه چیم خوب شده ولی از در پارکینگ چون باریکه نمیتونم بیام و دوربرگردنا 

میخواستم عادی بشه برام تقریبا سر ظهر بود و مسیر خلوت 

ولی شانسم اینجوری شد  

شوهرم تهدیدم کرده مبادا تصادف کنی نمیتونم درستش کنم 

من تازه دارم میشینم دیگه اینقدر رو مخم رفته با گیر دادناش بهش گفتم دو روز در هفته ماشین مال منه 

جاییم بخام پشت فرمون بشینم میگم میخای غرغر کنی اسنپ در خدمتته کنار من نشین😂

من چند ماهی هست رانندگی داخل شهرو شروع کردم  ولی جاهای شلوغ و موقع دور زدن تو بریدگی ها و تنظی ...

وای مشکل منم دقیقا همینه خدا کنه زود راه بیفتیم

من تازه دارم میشینم دیگه اینقدر رو مخم رفته با گیر دادناش بهش گفتم دو روز در هفته ماشین مال منه  ...

شوهرم خیلی خوبه ولی وقتی تو ماشینه کنارم انگار یکی دیگس بداخلاق و استرسی وای انقدر غرغر میکنه که گفتم دیگه با تو نمیشینم الان با پدرم و دوستم میشینم  

منم عاشق رانندگی هستم ولی بلد نیستم گواهی نامه هم ندارم،یکم میترسم 

انشاله که زودتر بگیری و سوار ماشین خودت بشی

فقط هر وقت گواهینامه گرفتی بشین بزاری بمونه خیلی بدتره ترست بیشتر میشه 

شوهرم خیلی خوبه ولی وقتی تو ماشینه کنارم انگار یکی دیگس بداخلاق و استرسی وای انقدر غرغر میکنه که گفت ...

اینم همینه دیگه اینقدر گیر میده بهم اعصابم خورد میشه 

ولی دیگه کم کم داره میزاره کنار دیده واقعا دارم رد رد میدم😂