2777
2789

از نظر امکانات چون پایتخت هست بهتر از شهر های دیگس ولی بقیه چیز ها معمولی

من پنج ساله از اصفهان اومدم تهران واقعا دیگه خسته شدم جمعیت زیاد ترافیک شدید هزینه ها زیاد 

ولی خب مغازه دارم وگرنه نمیموندم تهران دیگه کلافه شدم

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد با ونک فاصله داره ؟ 

خونه مادرم سعادت آباد من خودم فرشته ام با فرشته خیلی فاصله داره من سعادت آباد و بیشتر دوست دارم اما به خاطر شغل خودم و همسرم مجبور شدیم بریم فرشته

تهران پر از امکاناته و خیلی خوبه اما اگر مستاجر باشی واقعا هزینه ها سر ب فلک کشیدست.الودگی هوا و ترافیک رو هم اضافه کن 

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
وااای از تهران متنفرم آلودگی هوا ترافیک 🤦🤦

خب چرا میمونید تو جایی که ازش متنفرید ادم یه بار زندگی میکنه،،منم از شهر کوچیک بدم میاد واسه همین تهران دوست دارم

ونک خیلی شلوغه،اما جای خوبیه

من که راضیم از تهران 

تو شهر بزرگ پیشرفت راحت تر هست 

اما خب باید ببینی خودت شلوغی رو دوست داری یا نه

من عاشق ترافیک و شلوغی و سروصدا هستم

جا از هوای الوده ای که داره،خوب میتونم باهاش کنار بیام

بابا دیگه اینجوریم نیست شما چرا انقدر بزرگش میکنید من خودم تهرانم دیگه همیشه هم انقدری که میگین الود ...

شاید تهران شما با تهران ما فرق داره

همین الان از پنجره عکس بگیرم لجن تو هوا رو بیین  

قدیما بهار تابستون هوا خوب بود از وقتی این چند سال شروع کردن مازوت سوزوندن دیگه بهار و تابستون هم آلودگی رفع نمیشه

مگر اینکه بادی چیزی بیاد

شلوغی رو بله منم دوست دارم ولی تهران چندین برابر شهرهای بزرگ دیگه جمعیت داره، واسه ساکنینش این عادیه ولی کسی که مهاجرت میکنه میاد اینجا شوکه میشه

ترافیک هم همچین چیز خواستی ای نیست

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
خونه مادرم سعادت آباد من خودم فرشته ام با فرشته خیلی فاصله داره من سعادت آباد و بیشتر دوست دارم اما ...

شما چرا مثل آب خوردن دروغ میگی تو تاپیکات گفتی ۱۴ سالمه و دانش اموزم شوهر از کجا آوردی