2777
2789
عنوان

کیا لاک پشت دارن؟ 🐢🐢🐢🐢🐢

2350 بازدید | 25 پست

سلام گلیا چند سالشه؟ من نمیدونم برام چند سالشه فقط اندازه کف دستمه 😍

غذام فقط گاهی اوقات یکمی گوشت قرمز میخوره 

جلوی پنجرس اون موقع و آفتاب میخوره وای میترسم کمبود ویتامین بگیره نمیدونم چکار کنم غذای دیگه نمیخوره حتی گوجه... گولم بخوره میندازه از دهنش بیرون فسقلی بد🤣

برا شما خواب زمستونی داره؟ این فسقلی من همش عاشق خوابه تو اتاقه خودش همش خوابه خودم بیدارش میکنم بهش آب غذا میدم تونم گاهی میخوره گاهی نه

مال من از تو باغ بابام پیداش کردیم اندازه ته لیوان یکبار مصرف بود مرد

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دیگه لاک پشت براش بگیر تنها نباشه 

میخوام بگیرم ولی میگن لاک پشتا بیماریو زود به هم منتقل میدن میترسم مریص باشه فسقلی منو مریض کنه 🙄

تازه این اصلا به عکس خودش تو ایینم محل نمیزاره 

حتما لاک پشته دبگه از دستش افسردگی میگیره 🤣

سبزی و میوه و غذاهای گوشتی 

غذاهای آماده لاک پشت هم هر از چند گاهی بهش بده 

تغذیه اش خوب نباشه، می میره 

یه تشت کم ارتفاع هم آب بریز یه وقتهایی بره توش شنا کنه البته خودش بتونه بیاد لبه اش که از آب بیاد بیرون 

میخوام بگیرم ولی میگن لاک پشتا بیماریو زود به هم منتقل میدن میترسم مریص باشه فسقلی منو مریض کنه 🙄 ...

دام پزشک خوب هم که به لاک پشت ها وارد ببر 

یه آنتی بیوتیک و یه تقویتی هایی میده که هم مریض نمیشه هم تقویت میشه به شرط اینکه دام پزشک خوبی باشه 

بعد لاک پشتت سالها سرحال و قبراق واست می مونه 

میخوام بگیرم ولی میگن لاک پشتا بیماریو زود به هم منتقل میدن میترسم مریص باشه فسقلی منو مریض کنه 🙄 ...

وای نگو شوهر من رفته بود کشاورزی یه نینی لاکپشت آورد ۵سانت بود خدا انقد گوگولی بود ۸ماه داشتمش یعنی بهت بگما هفته های اول هیوی نمیخورد یه روز گرفتم یه ذره از این سبزیجات کوهی بزور فک پایینشو باز کردم دادم تو حلقش خوردش از اون روز به بعد گوش بفرمانم شد اهلی شده بود عجیب حتی کباب کوبیده هم میخورد چیبس پفک عین پیرمردا دهنش صدا میداد بی دندون انقد شیرین بود غذاشم کاهو بود و علف کوهی بعد دلم واسش سوخت ولش کردم تو کوه الان اگه دلشتمش یه ۴۰سانتی میشد لاکپشت صحرایی که خوبه آبی دوس ندارم