ختنما یه کار بسته بندی هست ۴۰ تومن میدی ثبتنام میکنی هفته ای پونصدتا بسته درست میکنی ۹۰۰ تومن بهت میده میگه تو همه ی استان ها راننده داریم میاره درب منزل تحویل میده بنظرتون راسته ؟ انجام بدم؟
بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند ..🚶♀️...🚶♀️ ... 🚶♀️ ... 🚶♀️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی این اگهیا زیاد شدن یکی میگه بسته بندی لباس یکی میگه ادویه یوی زعفرون یکی پازل و....پول هم قبلش میگیرن همشون من دوباراعتماد کردم پولوتاواریز کردم بعدش بلاک شدم جواب نمیدادن کلاهبردارن همشون
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍