2777
2789
عنوان

مامانا کمکم کنین درمونده شدم

1393 بازدید | 39 پست

دخترم سه و نیم سالشه.خانوادگی اومیکرون گرفتیم از پریشب تو تب میسوزه دیروز دکترش بردم از همون موقع هنوز نتونستم چرک خشک کنشو خوراکش کنم.یکبار با کلک بجای فرنی بهش دادم فوری رفت تفش کرد بگین چیکار کنم .شده پوست و استخوون.هرداروگیاهی که بلدین واسه عفونت یا نحوه دارو دادن با کلک.همه رو بگین ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بریز تو آبمیوه ای که دوست داره. اگه نمیخوره به زور بده . پای سلامتیش در میونه. با سرنگ بریز حلقش

باباش میگه وادارش نکن.اخه مگه میشه بیخیال بود.خداروشکر الان رفت سرکار میتونم با سرنگ بریزم.هرچند چون زورکیه بالامیاره

من چون لواشک دوست داره بهش میگفتم بخور داروت بعدش اب بدم بعد لواشک اون بیچاره هم میخورد البته بعدش حتما لواشک میدادم شما هم هرچی دوست داره مخصوصا تنقلات بده ببین جواب میده البته بعد دارو

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

من چون لواشک دوست داره بهش میگفتم بخور داروت بعدش اب بدم بعد لواشک اون بیچاره هم میخورد البته بعدش ح ...

بخدا پوستم کنده شده انقد پیشنهاد انواع و اقسام چیزایی که حتی تو خونه نبوده بهش دادم که اگه بخوره حتما برم بگی م میگه هیچی نمیخوام از همه چی بدم میاد

بریز تو آبمیوه ای که دوست داره. اگه نمیخوره به زور بده . پای سلامتیش در میونه. با سرنگ بریز حلقش

نه بازور زیاد جواب نمیده بعدش بالا میاره همسر من میگفت اگه نمیخوره ولش کن به زور بچه اذیت میشه هرچند از دلسوزی ماست بعم این جور مریضیا یه دورانی داره باید سپری بشه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین