2777
2789

یک خانم که دوتابچه داره و سی و خورده ایی سالشه داره به همسرش خیانت میکنه همه جوره...

حتی هدیه های انچنانی و پول اینا هم هیچی کم نمیذاره برای طرف

من میدونستم از چند سال پیش،امشب فهمیدم دخترش فهمیده موضوع رو 

من شوهرشو کامل میشناسم،اصلا چند ماه باهاشون زندگی کردم همش محبت میکنه به خانم،از لحاظ مالی و تفریحی کامل تامینش میکنه

چشونه بعضیا؟چرا اینطوری میکنن؟از اینکه حال دخترش الان چطوریه خوابم نمیبره...

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

خائنن خوب 

بد ذات و کثیف

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

چرا زندگی خوب دارن خیانت میکنن واقعا

منی که رنگ خوشبختی ندیدم از بچگی 

یکی ام دستی دستی زندگیش خراب میکنه 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خائنن خوب  بد ذات و کثیف

واقعا👍

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
چرا زندگی خوب دارن خیانت میکنن واقعا منی که رنگ خوشبختی ندیدم از بچگی  یکی ام دستی دستی زندگی ...

نمیدونم منم

همسرش اگه بفهمه فکر کنم نذاره به روز بکشه تصمیم به جدایی میگیره 

خائن چه زن چه مرد رو باید زنده زنده سوزاند

دقیقااااااا حتی خاکسترشم باید بدی باد ببره

🙇😕

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
خیانت چیزی نیست که آدم حسش نکنه، چطور متوجه نشده 

خیلیییییی دوستش داره 🤦‍♀️درحدی که قبل ازدواجشون گفته اگه با همین خانم ازدواج نکنم دیگه کلا ازدواج نمیکنم

خیلی تیز و زرنگه خانمه

واسه طرف کفش سفارش داده بود اورد توی خونشون منم اونجا بودم به همسرش الکی گفت دوستم گفته واسه ولنتاین برای شوهرم تو سفارش بده همسرشم باور کرد تازه میگفت قشنگن منم باید از همینا سفارش بدم🤦‍♀️

دلم به حال مرده میسوزه و دلم میخواد زنرو خفه کنم

خانوم به خاطر چی این کارو میکنه ؟؟

کلا اینجوریه ذاتاً یا مثلا یه دفعه افتاده این راه 

خانوم به کنار اون کسی که همراهیش میکنه نمیدونه این زندگی داره 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)