2777
2789

مثلا پیش بقیه پشت سرش میگید باهام بد بوده یا سکوت میکنید؟( اون پشت سرشما از خودش دفاع کرده و بدشمارو گفته)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگاه میکنم به رابطه نفر واسطه

اگه اون طرف ذی نفع باشه میگم اگه نه نمیگم

میگم شان من نیس پشت کسی چه بد چه خوب صحبت کنم

خدا شاهده برام کافیه

ولی اگه اون واسطه خودش درگیر باشه حتما روشنش میکنم

چندتا مثال میزنم تا قشنگ روشن بشه

قبلا اینجور بودم البته نود درصدشو نمیگفتم نود درصد مواقعم نمیگفتم دیگه حرصمو درمیورد به دوستای نزدیک میگفتم

اما الان اینجوری سعی میکنم نباشم

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

همیشه پشت هرکسی ک بهم بدی کرده بود حرف زدم طرف موفق تر از دیروز شد دیگ سکوت می کنم چون حق الناس برا خدا مهم تره

اونم پشتم حرف زده بود خیلی جاها ولی در کل بجز تعریف دیگ نمیخوام پشت کسی بد بگم

امتحان کردم ادمهای اینجوری رو خدا عزت میده جواب بدخواهاشم خودش میده

نگاه میکنم به رابطه نفر واسطه اگه اون طرف ذی نفع باشه میگم اگه نه نمیگم میگم شان من نیس پشت کسی چه ...

وای منم از همین ناراحتم میگم کاش سکوت میکردم شان ادم میاد پایین اما خب بدم میاد اون طرف مدام منو بد جلوه میده تو چشم بقیه و من همش سکوت کردم اما الان حس بدی دارم

بسبارش بخدا خدا خودش درست میکنه 

مادربزرگم یک خاطره میگفت قبلا تو جنگل زندگی میکردن

یک زن تنها زندگی میکرد که کل زندگیش یک گاو ماده بود خیلیم شیر میداد دو تا از عمو های پدرم اون گاو رو کشتن و گوشتشو خوردن مادربزرگم داشت رد میشد میدید زنه گریه میکنی میگه چرا گریه میکنی میگه از کل دنیا همین یدونه گاوو داشتم بعد به مادربزرگم گفت من به روح پدر مادرش لعنت نمیفرستم ولی ایشالله دست و پاهاشون سست بشن که اینکارو کردن 

الان یکی از عمو های پدرم رماتیسم  خیلی شدید داره و یکی دیگشم کور و خونه نشین شده و هر دو ارزوی مرگ دارن

خدا خودش خیر و صلاح همه رو میدونه 

البته اینارو به زبون مازندرانی میگف من ترجمه کردم