میگم یه کسی ک یه مدته محل نمیده بهم 😑 الان اومده پرسیده چخبر خره؟😐 فک کنین دو هفته اس منو سبن میکنه ج نمیده بعد یهو اینو گفته😐
سین کنم ج ندم؟
یا سین نکنم ج هم ندم؟
کدوم
Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈 song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
پس دو روز بعد جوابش میدم ...بعد اونم باز دیر دیر سین کنم؟
تا یه هفته ارعه بعدش دیگه عادی رفتار کن مثل قبل
هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
خیلی بده من هم منعطفم هم دلرحم بدتر از همه حتی وقتی واقعا ناراحت میشم به دل نمیگرم اینا هم سو استفاده میکنن
Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈 song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
باید رو خودت کار کنی دختر برو مشاوره اینجوری بشدت اسیب پذیر میشی
همینجوری هم اسیب پذیرم😑 باورت میشه تو روم دروغ میگن به روشون نمیارم فقط جدی نمیگیرم؟ 🔪😐 این منعطف بودنم واقعا ضرره
خوب درست باهاش حرف بزن بگو منظورت چیه اسی من تاپیک قبلیتو خوندم اصلا حس خوبی به دوستت ندارم&n ...
همه همینو میگن همه دوستام میگن حس خوبی نداریم چون کینه ایه از من کینه داره منه احمق دوسش دارم
میپیچونم میگه سرم شلوغ بود💔😑
مرسی وقت گذاشتی خوندی💙