2777
2789

بگید 

بامزس 

مرور خاطرس 

اصلا درمورد چی باید حرف زد🤪

من یادمه با یه پسره آشنا شدم رفتم سره قرار گفتم وای خدا رو شکر خوشگلی (خیلی تباه بودم خیلی🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد اینکه چهار پنج تا بچه میخاد، منم گفتم باشه حالا شما ببین از پس خرج و مخارج مامان بچه ها برمیای بعد😂. طفلی هنگ کرده بود

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

دو روز پیش برای اولین بار دیدمش همه اش خاطره و خرید کردن بود و بازی کردیم بیشتر خندیدیم تا جدی باشیم دوتا دیونه بهم خوردن

خیلییی اذیتش کردممم😂

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

هیچی شب خواستگاری بود رفته بودم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گلدون قایم شده بودم نمیزاشتیم ببینتم بعدش رفتیم تو اتاق هیچی نگفتم اصلا باهاش حرف نزدم فقط آره و نه جواب دادم  بعدش فوری فرار کردم از تو اتاق

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

من موش شده بودم انقد خجالت میکشیدم خداروشکر زبونم دراومد خیلی نگران بودم😂😂

البته بعدا از خودش شنیدم که نگران بوده می‌گفته چرا حرف نمیزنه؟!الان بنده خدا یه حرکاتی از من دیده که هر کی میگه فلانی آرومه خوش به حالت میگه اینو فقط من میشناسم🤣😁

خدایا شکرت🤲🍃
مثلا چی میگید 

الان که رابطمون تموم شده 

ولی اون موقع از کارش گفت از خودش از علایقش خیلی چیز ها منم از همین چیز ها گفتم. 

نمی دونم چرا اولین جلسه اونم تماس تصویری بود البته قبلش خیلی به هم پیام می دادیم 

همش می خندید و قربون صدقم می رفت 

من موش شده بودم انقد خجالت میکشیدم خداروشکر زبونم دراومد خیلی نگران بودم😂😂 البته بعدا از خودش شنی ...

منم خجالتیم قرارا ی اول نمیدونم جی بگم 

هر چیم میگم چرت پرته🤪