♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
من شمارو درک نمیکنم من هر وقت شوهرم طلا جدید بگیره واس مغازه دوتا انگشتر گوسواره ازش میگیرم بقیشم.سر ...
خب چون اقات طلا فروشه😃راحت میتونی عوض کنی ما بگیریم تا چندسال باید بپوشیمش واسه اینکه ضررمیکنیم
♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
کاشکی مردا با خودمون بریم خرید یه روز کادو کنه بیاره بخدا ما سورپیرایز میشیم
😂😂
در سکوت ما فریادهاست........ زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔 زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت بگرـבم:)❤️️ طُ∞یهحـسِعَمیقیتوقلـــبِمَـن🫀🫂