2777
2789
عنوان

کنار سالاد الویه چی بذارم کمککک

15185 بازدید | 47 پست

فردا شب ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه مهمونام از راه دور میرسن 

برای شام گفتم سبک باشه چون دیره سالاد الویه بذارم 

کنارش چی بذارم خوب میشه؟ 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

به نظرم حسابی گرسنه شونه 

الویه مناسب نیس🙄

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتلت یا میرزا قاسمی کشک بادمجون یکی از اینام بذار شاید گرسنه ان

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
نوشابه

یدونه فانتا گرفتم 

چون اولین باره میان و پاگشاس میگم نکنه بد باشه یچیز دیگه سبزی سالادی چیزی نمیدونم چی خوبه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
به نظرم حسابی گرسنه شونه  الویه مناسب نیس🙄

پیشنهادت چیه؟

غذا بزار   الویه غذا نی    زرشک پلو درست کن کنارش

اخه خیلی دیر میشه تا بخوان شام بخورن ۱۲ شبه خواب سخت میشه براشون