2777
2789
عنوان

امروز عملش کردیم

2643 بازدید | 84 پست

حالم خیلی گرفته است خیلی امروز صبح بچمو دکتر عمل کرد خیلی درد داره خیلی ناآرامی میکنه هیچ چیز نمیخوره از دیشب تا حالا فقط 30 سیسی آب خورده که اونم استفراغ کرد امروز دکترش میگفت نتیجه عمل یک ماه دیگه مشخص میشه ممکنه اصلا عملش جواب نده بچه ها تورو خدا تو رو به عزیزتون براش دعا کنید عملش جواب بده خوب بشه  حداقل بعد از این همه سختی و درد و عذاب که خود بچم کشیده خوب بشه خودم به درک بچه ها گناهی ندارن این همه درد واقعا حق هیچ بچه ای نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات فرستادم الهی بحق همین شب عزیز ک اول رجبه خوب بشه و هیچ مشکلی نداشته باشا

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
خیلی ممنون تنگی حالب کلیه 

عزیزم براش دعا خوندم 

انشا الله خدا به تو تحمل و به بچت سلامتی بده و به همتون حال خوب 

براش ایت الکرسی زیاد بخون و از موکلین ایت الکرسی بخواه خیلی سریع بچت خوب بشه 

قبل هر ایت الکرسی بگو

سلام

کی الان حالش چه طوره؟ خوب شد 

۴ سال پیش

الان کاملا سالمه

سختیهای خیلی زیادی کشیدیم ولی الان خدا رو شکر عالیه

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️