2777
2789
عنوان

ازدواج

124 بازدید | 9 پست

حدود ۲ ماه میشه که عقد کردم ازدواجم سنتی بود قبل عقد هیچ حسی به همسرم نداشتم ولی همه میگفتن عشق بعد ازدواج به وجود میاد و پسر خوبیه و از این حرفها خلاصه باهاش ازدواج کردم ولی اون حسی که میگفتن به وجود نیومد احساساتم نوسان داره حدود یک ماه به خاطر دانشگاه از هم دور بودیم فردا قراره بیاد خونمون 

حالم خیلی بده انگاری دوست ندارم بیاد حس میکنم دلم براش تنگ نشده نمیدونم واقعا چیکار کنم میترسم اون حس عشق در من به وجود نیاد

همه چی یهو اتفاق نمبوفته اونایی هم ک این حرفو زدن ب مرور شده عجله نکن

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

عزیزم شما چون تازه ازدواج کردی یه ذره حساس شدی 

حتی ماهایی که با عشق ازدواج کردیمم روزای اول یه حس ترسی ته دلمون بود 

به این فک میکردیم که نکنه دوسش نداشته باشیم یهو عشقمون فروکش کنه

نکنه اون دوسمون نداشته باشه 

نکنه موردای بهتر از اینم وجود داشت و ما از دست دادیم 

اگه تو دلت کس دیگه ای نیس راحت میتونی دل ببندی بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق بعد ازدواج چه اسیدیه آخه 

پوف

انقدر از ازدواج سنتی بدممم میاددد کههههه

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
عزیزم شما چون تازه ازدواج کردی یه ذره حساس شدی  حتی ماهایی که با عشق ازدواج کردیمم روزای اول ی ...

مرسی از حرف دلگرم کننده ات عزیزم

همسرم خیلی عاشقمه گاهی عذاب وجدان میگیرم 

من دوست پسرم بود ولی خیلی الان راضی نیستم

چراا🥲

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)