2777
2789

خیلی حالم بده واقعا خواهش میکنم قضاوت نکنید راهنمایی کنید دلداری بدید

توسن کم ازدواج کردم وبعد چند سال بچه دار شدم و الان بچم ۳سالشه 

ازدواجم عاشقانه بود 

اونم ظاهرا دوسم داشت وعاشقم بود 

از اشناهای مادرم بود 

توزمان  بارداری متوجه شدم با دوست سابقش که خانم بوده ارتباط داره وقتی متوجه شدم خیلی اذیت شدم دنیا روسرم خراب شد  التماسم کرد که اون شمارمو پیدا کرده و باهام درارتباطه من کاری بهش ندارم اون مدام زنگ میزنه وپیام میده 

منم فقط گریه میکردم و اونم به این بیگناه نشون دادن خودش جلوه میداد

خلاصه قسم خورد خطتمو عوض میکنم وکاری به کارش ندارم  ولی متاسفانه انگار تازه شروع خیانتاش بود

هر بار که می گذشت بیشتر میشناختمش بیشتر میفهمیدم که تو گذشتش مونده وانگار کمبودای مجردیشو داره جبران میکنه 

خیانت پشت خیانت  خدا میدونه چه کارایی انجام میشده که من فقط متوجه چت هامیشدم هربار که متوجه میشدم بجای توجیح جوری جلوه میداد که انگار من مقصرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چت هاش باجنس مخالف عکس ها گروه های مختلف 

مشاوره رفتم و گفت خیانت یا تموم شدنه یا ادامه دادن  منم نمیتونستم طلاق بگیرم حتی بخاطر بچمم چون واقعا آسیب میدید

موندم تو زندگیش و تصمیم گرفتم گوشیشو چک نکنم  وانگار بهش اعتماد دارم و تا حالا هیچی ازش ندیدم 

تا چند ماه قبل که ازاین اتفاق میگذره  ی پیام  از ی اکانت ناشناس اومد  که خبر داری شوهرت داره بهت خیانت میکنه وبازنا رابطه  داره 

دنیا روسرم خراب شد هرکاری کردم متوجه نشدم طرف کیه  و شمارش چیه اکانتشو پاک کرد 

و منم اومدم منزل پدرم  الان این مدت میگذره حتی ی زنگ نزده بگه برا چی رفتی چیشده 

بارها بخشیدم  ولی انگار بیشتر شد

پس فایده نداره تهدیدش ڪن بہ شڪایت دادگاه طلاق 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم