2777
2789
عنوان

خانوما خبر دارم براتون😉

234 بازدید | 11 پست

سلام فردا اول ماه رجب هست و روزه گرفتن خیلی ثواب داره،اگر کسی هم بتونه سه روز پنج شنبه،جمعه و شنبه رو روزه بگیره که نور علی نور میشه و با یه تیر چندتا نشون میزنه چون هم روز اول ماه رو گرفته هم فردای لیله الرغائب و شنبه هم که میشه سه روز که ثواب نهصد سال عبادت رو در پرونده اول ثبت میکنه. از این ثواب بزرگ استفاده کنیم😇😇

امر به معروف و نهی از منکر، واجب فراموش شده و نیازمند احیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دوست دارم روزه بگیرم میترسم از پسش برنیام

منم

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
من قرص میخورم نمیتونم روزه بگیرم لطفا کسایی که روزه میگیرن برای باردارشدنم دعاکنید

انشاء الله که تا سال دیگه همین موقع نی نی تو بغل بگیریش.

یوقت گناه نباشه؟

فک نکنم حالا برای اطمینان میتونی از سامانه پیامکی پاسخگویی به سوالات شرعی حرم که شمارش 30002020هست بپرسی.