2777
2789
عنوان

دیر جواب میده

194 بازدید | 10 پست

پسره انلاینه ها ولی دیر سین میکنه و جواب میده،منم کم بهش پیام میدما بیشتر اونه ،حرصم میگیره،میدونم داره چت میکنه اخه تو گروهو ایناست،میخوام مقاومت کنم امشب انلاین نشم اصلا

بچه ها دلم میخواد لفت بده و این دوست اجتماعیهارو بذاره کنار

ما ی دوهفته س اشناشدیم،دلم میخواد باهم صحبت کنیم و اشنا شیم ن فقط در حد صحبتهای معمولی و چت

هنوز شمارمو نخواسته حتی

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کات کن

دوس ندارم کات کنم واقعا،ی راهی بگین 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

نترس عزیزم اگه واقعا تو رو بخدا برای بدست آوردنت

خودشو به آب و آتیش میزنه😊✌

ببین من بدترین آدم روی زمین که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربطی داشته باشه!
حالا صبر کن بزار یه مدت بگذره

چ قد اخه،نمیخوامم بهش بگم،

نترس عزیزم اگه واقعا تو رو بخدا برای بدست آوردنت خودشو به آب و آتیش میزنه😊✌

همین خب از ی طرف پیگیره از ی طرف اونجور ک باید نیست☹️منم دلم حرف میخواد باهم

همین خب از ی طرف پیگیره از ی طرف اونجور ک باید نیست☹️منم دلم حرف میخواد باهم

خب شاید واقعا عاشقت نیست🙃

ببین من بدترین آدم روی زمین که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربطی داشته باشه!

اعصابم خورد شد،هی انلاینه ولی با من چت نمیکنه