2777
2789
عنوان

نمیدونم عنوانشو چی بذارم 🚶‍♀️

216 بازدید | 13 پست

بچه ها یکساله عقد کردم

واقعا نمیدونم شوهرم بهم میلی داره یا نه یه موقع خوبه یه موقع نه

مثلا میخواد بره جایی یادشه حتما واسه من یه چیزی بگیره خوشحالم کنه

همیشه نیاز مالیمو برطرف کرده تو هر شرایطی

وقتی حضوری میاد پیشم همش میگه میخنده و باهام شوخی میکنه جلو جمع پشتمه 

همیشه احتراممو داره

ولی مثلا از اونطرفم نه زنگ میزنه نه پیام میده فقظ بعضی وقتها مثلا یکی دوروزی یه بار اونم در حد سلام خوبی

کلا از هم دور میشیم دیگه پیگیرم نیس 

یا مثلا الان سر اینکه بریم لباس عروس ببینیم و اینا میگه من نمیتونم بیام بگردم عکس بگیر بفرس نظر میدم

یا حتی خرید کردنم میگه کارت میدم خودت برو

یا مثلا تو پیج اینستاگرامش نمیذاره اثری از من باشه میگه همه ک میدونن،  یه بار کامنت گذاشتم براش پاک کرد و یه سری چیزای اینجوری

نمیدونم دیگه 🚶‍♀️🚶‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره کلا تو فاز بعضی چیزا نیس اصلا 😐 اصلا با سوپرایز و این کارای عاشقونه حال نمیکنه 😐

زیاد سخت نگیر عزیزم  مهم اینه دوستت داره  شوهر منم حدودا مثل شوهرته اما واسه من مناسبت ها مهم نیست 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
زیاد سخت نگیر عزیزم  مهم اینه دوستت داره  شوهر منم حدودا مثل شوهرته اما واسه من مناسبت ها ...

دلم میخواد سریع تر بریم سر زندگیمون چون حضوری خیلی بهتریم

منم خیلی رو مناسبتا گیر نیستم خودش تولد براش مهمه کادو میگیره ولی باز اهل کیک و تولد گرفتن نیس مثلا 😐

معلومه ک خیلی دوست داره عزیزم  شوهرمنم همینطوره اصن زنگ نمیزنه فقط پیام اونم در حد سلام خوبی&n ...

پس اینایی که میبینم این همه استوری عاشقانه و فلان چطورین یا واسه ما خار داره؟ 😐😐😐😂😂😂

من صداش میزنم پیرمردم اخه واقعا مثل باباهای قدیمه😐

دلم میخواد سریع تر بریم سر زندگیمون چون حضوری خیلی بهتریم منم خیلی رو مناسبتا گیر نیستم خودش تولد ب ...

ان شاالله زود برین سر خونه زندگیتون ♥️ این مشکلات هم برطرف شه 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))