2777
2789

سلام 

من یه عمه دارم اینقدرر پرو و جمع کن پولکیه همش میخاد از اینو اون بگیرع..

خلاصه از امروز میگم براتون که خیلی طولانی نشه فرصت بشه کامل میگم براتون

..امروز صبح ساعت ۵ صبح گوشی بابام زنگ خورد ما همه خواب بودیم بعد دیدیم عمم هست جواب داد گفت که ما حالمون بده همین امیکرون گرفتیم دختر پروش طب داره طبش ۳۸ هست😐😐بعد بابام گفت شما با تاکسی برید من که بیام خب مارو هم میگیره(اینم بگم مامان من روماتیسم داره اصلا خوب نیست حالش بده میشه اونم این مریضی رو بگیره واسه ما حالا مشکلی نیست)

..بعدش هیچی باز امروز صبح زنگ زد ب بابام ک مامانمو بگه براشون سوپ درست کنه😐😐مامان منم طوری نیست ک بگه نه کلا دوست داره اگر چیزی هست ب ی نفر کمک کنه یا وسیله ای چیزی هست بده به ی نفر

تب عزیزم تب

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمه‌س دیگه  جر نده ول نمیکنه  

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

خب بنده خدا حتما حالشون خوب نبوده خب چه اشکالی داره

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

بعدش مامانم ی قابلمه بزرگ سوپ درست کرد براشون و برد

خداییش من خیلی ناراحت شدم چون وقتی مامانم سه ماه مریض بود اینا ی زنگ براش نزدن هیچی اصلا هیچکدوم از خانواده بابام

مامان منم خیلی سادس منم بهش همینو گفتم گفت ما که مثل اونا نیستیم اشکال ندارع.حالا هرکی یه ذاتی داره

بعدش مامانم ی قابلمه بزرگ سوپ درست کرد براشون و برد خداییش من خیلی ناراحت شدم چون وقتی مامانم سه ...

کسی که ذاتش خوبه نمیتونه مثل ذات بد رفتار کنه 

دست مادر گلت درد نکنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بعدش مامانم ی قابلمه بزرگ سوپ درست کرد براشون و برد خداییش من خیلی ناراحت شدم چون وقتی مامانم سه ...

مادرت درست گفته

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

بعدش دیگ باز اومد زنگ زد که پول بفرستید میخام دخترمو ببرم دکتر و عمم معلم هست و ارایشگاه هم میره اینقدرر پول داره بخداااا

بابام گفت باشه بعدش گف بیا باز منو ببر بابام گفت خب ما مریض میشیم با تاکسی برو گف نه من نمیتونم اینقدر پول تاکسی بدم گفت تو بده بابام گفت باشه تو برو فردا میریزم به کارتت نه همی الا بده😐😐😐😐😐😐😐اینقدرر پرو

مادرت مثل مادر من رفتار میکنه  

از قضا عمه هامم مثل عمه هاتن  

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
بعدش دیگ باز اومد زنگ زد که پول بفرستید میخام دخترمو ببرم دکتر و عمم معلم هست و ارایشگاه هم میره این ...

عمتون شوهر ندارن؟؟

حقوقو خودشون رو چی کار میکنن؟ یا کلام میپرسیدی چند روز تا سر برج مونده؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
یه سوپ مگه چیه درست کنید،،راه دوری نمیره

بله عزیزم راه دوری نمیره

بقیه ک مریض هستن یکی نیست بهشون برسه همین مامان من خودم همینطور

بعدش دیگ حتی هی زنگ برا ما اب میوه طبیعی بگیرید بیاید دارو هاشو نگرفته ک بابام بگیره درصورتی شوهری داره پول هم داره هر روز هر روز طلا عوض میکنه