بچه ها ما یه مقدار پول داشتیم گفتیم بزاریم بانک سود بگیریم ولی سودش میگن حرامه من دلم راضی نمیشه با خودم فک میکردم بانک های مثله بانک های کارآفرینی بزاریم چی ؟؟؟ البته من فک میکنم بانک کارآفرین به اونایی که میخوان کارراه بندازن وام میده اشتباه فک میکنم ؟؟🤔🤔 کلا جایی هست برای کار وام بده بعد پولتو بسپری دست اونا از اونا سود بگیری مثلا 🤔
بلند مدت فقط رو طلا سرمایه گذاری کنید حلال و بیشتر از بانک
یکی اینجا تاپیک میزنه سوال میپرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زنگ بزن به دفتر مرجعت بپرس بعضی بانک ها درصد سودشون خیلی کمه اون سوده اشکال نداره
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
بابام کم کم دیگه نمیتونه کار کنه برا همون این فکر کردیم 😔
خداوند سلامتی بده
صندوق های درآمد ثابت در بورس یکم شرعی تر از بانک ها هستن تحقیق کنید دوست داشتید بذارید
یکی اینجا تاپیک میزنه سوال میپرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای
نه بابا بلد نیستیم یه کم پس اندازه داشتیم گذاشتیم همش به باد رفت
درآمد ثابت عزیزجان
به باد رفتنی در کار نیست همش سوده منتهی عین بانک
الان توی بازار به ازای هر ۱۰۰میلیون ،۵میلیون روزانه سود می دن چون ۵میلیون کمتر از ۱۰۰ میلیون هست پس ...
یکی از فامیلامون محرده دختره نمیتونه کار کنه پولشو از جوونی جنع کرده گذاشته بانک از سود اون زندکی میکنه خرجشون از همین سود بانک و یارانه ایناس ، اونایی که نمیتونن کار کنن چیکار کنن 😔