2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی در مورد سود بانکی چی میدونید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5555 بازدید | 28 پست
الان توی بازار به ازای هر ۱۰۰میلیون ،۵میلیون روزانه سود می دن چون ۵میلیون کمتر از ۱۰۰ میلیون هست پس ...

خودت میگی روزانه پس بعد از چند مدت به همون صدمیلیون میرسه پس ربا میشه 

البته دقیق نمیدونم 

من چون واسه وام و حلال بودنش سوال داشتم رفتم پرسیدم 

خدا رو شکر به نتیجه رسیدم 

با حقوق های ناچیز به هیچ جا نمیشه رسید این وام به من شخصا کمک کرده شکر خدا

درآمد ثابت عزیزجان  به باد رفتنی در کار نیست همش سوده منتهی عین بانک

من اسم بورس و دیدم دیگه به بقیه ش دقت نکردم 😂 خب میشه بیشتر توضیح بدی که جیه دقیقا کجاس بعدشم گفتم یه کم شرعی تر از بانک خوب یه کم شرعی تر به چه درد میخوره وقتی یه مثلا یه تومن حرام باشه یه ریالم حرامه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان توی بازار به ازای هر ۱۰۰میلیون ،۵میلیون روزانه سود می دن چون ۵میلیون کمتر از ۱۰۰ میلیون هست پس ...

روزانه یا ماهانه؟😐 روزانه برا ۱۰۰ میلیون باز یه میلیاردی چیزی

خودت میگی روزانه پس بعد از چند مدت به همون صدمیلیون میرسه پس ربا میشه  البته دقیق نمیدونم  ...

فرقی نمیکنه سرو ته همه اش یکیه فقط بانک ها برای مقاصد خودشون قضیه رو بدون مشکل جلوه می دن

همین بانک که وام باسود ۱۸درصد می ده حکم نزول خور رو داره در صورتی نزول حساب نمیشه که شما فقط عین پول رو برگردونی نه اضافه تر

من اسم بورس و دیدم دیگه به بقیه ش دقت نکردم 😂 خب میشه بیشتر توضیح بدی که جیه دقیقا کجاس بعدشم گفتم ...

😄 

سرمایه گذاری در صنعت و شرکت ها کار این صندوق هاست 

شرعی از این لحاظ بانک بده که از شما میگیره با سود بالاتر می‌ده به دیگری ولی صندوق اینطور نیست . صندوق کاردان قدیمیه با سود سالانه حدود  بیست درصد صندوق های دیگه رو هم بررسی کنید چگونگی ثبت نام و این چیزا رو هم نوشتن در سایتشون

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 
فرقی نمیکنه سرو ته همه اش یکیه فقط بانک ها برای مقاصد خودشون قضیه رو بدون مشکل جلوه می دن همین بانک ...

شما یه پول رو چند سال میگیری از شخصی این پول بی ارزش میشه نسبت به چن سال بعد پس نمیشه گفت اضاف بر پول گرفتن نزول چون ارزش پول معمولا کمتر میشه 

من از یک عالمی پرسیدم گفتن دوتا شرط داره.
یکی اینکه معامله شرعی باشه
دومی اینکه احتمال بدین بانک به تعهداتش عمل میکنه

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من از یک عالمی پرسیدم گفتن دوتا شرط داره. یکی اینکه معامله شرعی باشه دومی اینکه احتمال بدین بانک به ...

اینی که گفتی انقدر سختم اومد 😂 فک کنم آدم بیخیال بشه بهتره😂

اینی که گفتی انقدر سختم اومد 😂 فک کنم آدم بیخیال بشه بهتره😂

نه اونطوری که من متوجه شدم یعنی بانکای ایران مشکل ندارن خودمم استفاده میکنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.