2777
2789

سلام دلتون شاد ❤️

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

فاتحه خوندم عزیزم 💚

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم . فاتحه برا امضام

خدا رحمتشون کنه همنشین ۱۴ معصوم باشند 🌹حتما

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
 فرستادم . فاتحه برا امضام

فرستادم عزیزم خدا رحمتشون کنه 

بمیرم برات😔😔چقد سخته

تیکر تولدمه  🦋🌱💕                                                                 همیشه دلتنگ🦋🌱🍒

بله به روی چشم 

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین،الرحمن الرحیم،مالک یوم الدین،ایاک نعبدوایاک نستعین،اهدناالصراط المستقیم،صراط الذین انعمت علیهم،غیرالمغضوب علیهم والضالین

بسم الله الرحمن الرحیم 

قل هوالله احد،الله الصمد،لم یلدولم یولد،ولم یکن له کفواً احد

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بله به روی چشم  بسم الله الرحمن الرحیم  الحمدلله رب العالمین،الرحمن الرحیم،مالک یوم الدی ...

خیر ببینی دلت شاد

خوندم گلم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
خوندم گلم

دلت شاد لطفا برای بهبودی و سلامتی م دعا کنین❤️

دلت شاد لطفا برای بهبودی و سلامتی م دعا کنین❤️

چشم عزيزم

ان شاءالله به حق اين شب عزيز خدا به شما جامه عافيت عطا كند🙏🏻🌺

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800