2777
2789
عنوان

کرونا

153 بازدید | 8 پست

سلام خانما چطورین

امیدوارم حالتون خوب باشه و مثل من گرفتار این ویروس خطرناک نشده باشین

بچه ها من کلاس ۱۱ هستم و داخل مدرسه فرزانگان درس می خونم

جمعه بعد از مدت ها یه مهمونی رفتیم و من دخترخالم رو خیلی بغل کردم که شنبه علایم پیدا کرد و منم از دیروز سخت مریضم

قسمت سخت ماجرا برام

به شدت عقب بودن از درس ها 

و امتحان پایش هست که یکشنبه داریم

امتحان پایش یه امتحان مخصوص مدارس فرزانگان و سراسریه و مدیرمون خیلی روش تاکید داره از طرفی به نفرات برترش هم جوایز نفیسی اهدا میشه و تقدیر میشه ازشون😅

ولی خوب من اینقد بدن درد دارم و خوابم میاد که هیچ کاری نمی تونم بکنم

یعنی من امروز باید تا ۲  ۳ نصفه شب درس می خوندم تا کارای عقب افتادم تموم شه تازه اگه تموم می شد و از فردا برا پایش شروع کنم ولی هیچ کاری نکردم و توان هچیکاری هم ندارم

راه حل بدین الان با وجود مریضی چطوری درس بخونم😭😭از طرفی مدیر د معلم هام خیلی از من انتظار دارن و همشون بهم پیام دادن که نمره پایین ازت قبول نمی کنیم

از اونجا که منم مارسال نفر ۴ ام شدم و دستم از جایزه باز موند نمی خواهم امسالم جز ۳ نفر نباشم

دقیقا میفهمم چی میگی .. منم مثل خودتم ولی غیر انتفاعی میخونم و دو سه روزه مریض شدم ولی بخاطر سلامتی بچه ها مدرسه نمیرم مدیرمونم ( معلم ریاضیمونم هست ) گفت لازم نیست تا خوب نشدی بیای سلامتی خودتو بچه ها مهم تره منم سعی میکنم زیاد درس ندم .. تو مدزسه میری وقتی اینقدر حالت بده؟ خیلی خودخواهیه  

دقیقا میفهمم چی میگی .. منم مثل خودتم ولی غیر انتفاعی میخونم و دو سه روزه مریض شدم ولی بخاطر سلامتی ...

عزیزم ما مدرسمون حضوری نکردن و انلاینه   

این امتحان هم به صورت انلاین بر گزار میشه در کل کشور

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ما مدرسمون حضوری نکردن و انلاینه    این امتحان هم به صورت انلاین بر گزار میشه در کل ...

عاا خوشبحالتوون ما کل مدرسمون ۴۰ نفریم برا همین هنوز حضوریم منم کاملا از درسا عقب موندم هعییی ، در هر صورت سلاکتیت خیلی با ارزش تر و مهم تره بنظرم فقط استراحت کن و به خودت فشار نیار ، به انتظارات غیر منطقی دیگران اهمیت نده خودتو دریاب 🤍

یا خدا مامانم از منم بدتره میگم از واکسن نیست دوهفته پیش زدم

نه اصلا ربط نداره

ولی نگران نباش منم امیکرون گرفتم استداحت کن و میوه خیلی مصرف کن

اها راستی چاییییی

چاییی گلوی منو خوب کرد اصلا