2777
2789
عنوان

نظر

37 بازدید | 4 پست

سلام دوستان آنقدر گریه کردم مامانم نمیزاره برم هیچ جا نه کلاس و نه کلاس زبان از وقتی این کرونا آمده هیجا نمیزاره برم دیگه دیوانه شد خدایا😩😩😩😩😩😩😩😩😩چیکار کنم از دستش الان بهش میگم میخوام برم کلاس کیک پزی که خصوصی هست میگه نه اومیکرونه دیگه الان زدم زیر گریه بهم خیلی فشار میاد حس میکنم از دنیا عقب موندم دعا کنید خدا به مادرم عقل بده آخر با این کاراش من مجبور به کاری میشم که نباید بشه و خودش میفهمه منو کرونا نکشت اما خودم و خودم از این دنیا راحت میکنم 

یکی کمکم کنه بخدا دارم دیوانه میشم 

گره ای که با دست باز میشه با دندون میخوای باز کنی؟

آره همینت مونده!

بزن خودتو بکش سر این چیزا  

بشین حرف منطقی باهاش بزن، دعوا هم نکن، عقلم داره نگران نباش، باید به زبون خودش باهاش حرف بزنی

مشکل شماها اینه که راحت میگید مامانم نذاشت، بابام نذاشت، شوهرم نذاشت

خب نذاشت که نذاشت

نذاره

زندگی توعه تویی که باید چیزی که میخوای رو به دست بیاری

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.