2777
2789

خدا خودش شاهد تو زندگیم بد هیچکس نخواستم به هیچکس بدی نکردم ولی امسال این شوهر نامرد لاشیم بلایی سرم آورد از زندگی سیر شدم. خواهش می کنم شماها دلتون پاک تواین شب عزیز برا آرامش من و نابودی اون ه. ر. زه دعا کنید خدا زودتر نابودش کنه منو خانوادم ب آرامش برسیم 

ای خدای عزیزم امشب با دل شکسته و چشای اشکبار ازت میخام شوهرمو نیست و نابود کنی ای خدا جووونم کمکم کن 💔🖤😭🙏

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥲🤝🏻ببخشید ک دلم نمیاد برا کسی دعای بد کنم

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲

شاید بی رحمانه باشه ولی واقع بین باش 

خودت یه کاری باید کنی واسه زندگیت 

با دعا شاید هیچ کس نابود نشه

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

ان شاء الله زجرایی میکشی وچند برابرشو بکشه اذیتهایی که میکنه وچند برابر خودش بچشه نکبت 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

شوهر من بدترین کارو با من کرد ولی هیچ وقت واسش دعای بد نکردم فقط از خدا خواستم به شیوه ی خودش مجازاتش کنه

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

یاد بچگیام افتادم،وقتی با داداشم دعوام میشد و میرفتم نماز میخوندم و میگفتم خدایا سنگش کن،بعدش که برام چیزی میخرید بدو بدو میرفتم نماز میخوندم و میگفتم خدایا غلط کردم سنگش نکن

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

کرونا بده بهش شرش کنده بشه من کرونا گرفته بودم تازه خوب شدم رفتمدستمال کروناایی م رو مالیدم قد دستگیره موتور دوست پسر لاشیم که بعد دوسال بازیم داد معلوم شد نامزد داره الان تو ای سی یو هستش ریه هاش درگیر شده 😅

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
شاید بی رحمانه باشه ولی واقع بین باش  خودت یه کاری باید کنی واسه زندگیت  با دعا شاید هیچ ...

به قول مشهدیا

با دعای کسی به دنیا نیومدیم که با نفرین کسی از دنیا بریم🤗

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
عنوانش جالب بود خب

جالب نبود گریه داشت دلش معلومه که خونه خدا نیاره همچین روزیو برا هیچ زنی که ارزوی نابودیه همسرشو داشته باشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭