2777
2789

وای خدا بدبخ شدم من تو عمرم تجدید نیاورده بودم بیاین بگین چکار کنم نمیخوام واس شهریور بمونم 😰😰🥺🥺😭

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو امتحان پودمان یکی از کتابا افتادم  الان میمونه واس شهریور که تجدیدمو بدم؟😰

کلاس چندمی؟نه بابا از معلمت بپرس گریه هم نکن

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
بله خب وقتی تو یه سایت بارداری هستی این اتفاقامیفته الان بایدسردرست باشی ن اینجا

عزیزم من درسم خوبه اینجام بعضی وقتا که درس یا حوصلم سر رفته میام😊

اون وقتی و که میزاشتی میومدی اینجا  میزاشتی سر درست الان تجدید نداشتی 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

ترم اول اشکال نداره، با مستمرت جمع بشه بازم زیر 10 میشه؟ اگر ن ک تجدید نشدی

اگر با مستمر هم 10 نشدی، برا ترم دوم باید نمره خوبی بگیری ک با این نمرهه ک جمع بشه ، میانگینش بالای 10 بشه ک پاس شی و شهریوری نشی

ترم اول اشکال نداره، با مستمرت جمع بشه بازم زیر 10 میشه؟ اگر ن ک تجدید نشدی اگر با مستمر هم 10 نشدی ...

نه اون یکی ها رو همشونو خوب دادم ولی اینو یه مشکلی برام پیش اومده بود و سر امتحان دیر رفتم کلا بد دادم اگه جمع شه خوب میشه ولی چون اینو زیر ۱۰ گرفتم فک کنم باید شهریور بازم بدم ؟

ممنونم بابت همراهیت😘