به نظرتون اگه از الان شروع کنم میتونم برای دانشگاه فرهنگیان قبول بشم؟؟
از مشاور پرسیدم یکی میگه نه
یکی میگه اره
خیلی گیج شدم 🙁
به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
پس صفر نیستی فقط یه اراده میخواد تا عید دهم و یازدهم ات رو ببندی فروردین هم دوازدهم رو ببند اردیبهشت و خرداد هم جمع بندی و مرور بیشتر انسانی هست باوا تجربی نیست که نشه وقت کم باشع
پس صفر نیستی فقط یه اراده میخواد تا عید دهم و یازدهم ات رو ببندی فروردین هم دوازدهم رو ببند اردیبهشت ...
به نظرتون میشه تو یه ماه یه پایه رو تموم کرد؟
خودمم رشته ام تجربی بودمیخوام انسانی شرکت کنم از تابستون خوندم الان دارم مرور میکنم تا آخر فروردین مرورم تموم میشه سخت نگیر به خودت از سه ساعت مطالعه شروع کن و به ده ساعت برسون
خودمم رشته ام تجربی بودمیخوام انسانی شرکت کنم از تابستون خوندم الان دارم مرور میکنم تا آخر فروردین م ...
استرس عجیبی داشتم
مرسی ❤️❤️