2777
2789

سلام من امسال یازدهم تجربی ام خیلی زبان انگلیسیم ضعیفه از پایه ضعیفه سال دیگه کنکور دارم خیلی واسه زبان استرس دارم واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم زبانم رو توی این یه ساله تقویت کنم کسی میدونه چه معلمی تدریسش خوبه بتونم بالا بیام زبان انگلیسیم رو تقویت کنم پیشنهادی اگر دارید یا معلم خوب میشناسید بهم معرفی کنید ممنون

اول کتاب انگلیسی مینو میکرو طلایی واژگانشو بگیر و به روش تیک ایت کل واژگان زبانو یاد بگیر و بعد برا یادگیری آسون تر میشه به این روش هر واژه رو ۸ بار میخونه توی ۸ روز

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.