2777
2789

واي نه بابا

من تو همين سايت تازه اسم ليله الرغائب رو شنيدم تا سال گذشته اصلا نميدونستم همچين شبي هم داريم 

خنچه؟طلا هم انتظار داره؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا انقد رسم جدید ایجاد نکنید

قبلا که انقد گرونی نبود دنگ و فنگم کمتر بود الان هر روز یه مراسم اضافه میشه،فایده ای هم نداره جز چشم و هم چشمی،فشار به خانواده ها و ایجاد کدورت

خدایا دلمو آروم کن...

اولین باره میشنوم واقعا

نه دیدم نه شنیدم 

عید نوروز ،عید فطر ،عید قربان، عید غدیر، شب یلدا ما اینارو داریم تو رسممون که در حد وسعشون یه عیدی ای میارن.

ولی اگه واقعا رسم دارن واسه اینکه داستانی پیش نیاد ببرین خب اندازه جیبتون.

خدایا شکرت🤲🍃
آخه عروس ما گفته باید بیارین

چرت و پرت گفته 

لایک نکن.      لا لایک.       لایک المه.     dont.like     به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟                                                                                           اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من،  دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜                                            خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜