2777
2789
عنوان

حریره بادام

25 بازدید | 4 پست

سلام خانوما 

پسرم شش ماهشه میخوام بهش حریره بدم هرجا یه مدلی نوشته شما چ جوری درست میکنید. در ضمن ب لبنیات هم حساسیت داره. و روزی چند بار بهش بدم. ممنون میشم جواب بدین😘

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

فعلا از روزی یه قاشق مربا خوری شروع کن تا برسه به سه وعده

بادام رو پوست بگیر و با صافی پاداش کن و بریز تو آرد برنج و آب

رو شعله ملایم هم بزن تا به غلظت ماست برسه.از داغی که افتاد شیر خشک مخصوص یا شیر خودت رو بریز توش

لبنیات اصلا نده فعلا 

اگه شیر خودتم میخوره ... خودتم مصرف نکن

من چندتا بادوم رو پوستشو جدا میکردم ... یذاشتم دوساعت تو اب جوش ...

بعدش با اب باقی مانده میریختم تو مخلوط کن ... ی شیره سفیدرنگ میشد ... 

با آرد برنج قاطی میکردم و فرنی میشد 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا از روزی یه قاشق مربا خوری شروع کن تا برسه به سه وعده بادام رو پوست بگیر و با صافی پاداش کن و ب ...

اگه شیر نریزم اصلا بده؟ 

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊