پسرم شش ماهشه میخوام بهش حریره بدم هرجا یه مدلی نوشته شما چ جوری درست میکنید. در ضمن ب لبنیات هم حساسیت داره. و روزی چند بار بهش بدم. ممنون میشم جواب بدین😘
اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو میکنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمیکنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص میکند شما چه کسی هستید! 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فعلا از روزی یه قاشق مربا خوری شروع کن تا برسه به سه وعده بادام رو پوست بگیر و با صافی پاداش کن و ب ...
اگه شیر نریزم اصلا بده؟
اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو میکنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمیکنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص میکند شما چه کسی هستید! 😊