2777
2789
با گوشی هم میشه فقط قبلش باید یه عکس با گوشی از خودت بگیری با نرم افزار ۳ ×۴ بکنی بعد میتونی بقیه کا ...

شما قبلا این کار رو انجام دادین؟ یا کسی رو میشناسین انجام داده باشه؟

میترسم برای اسکن عکس و کیفیتش موقع چاپ کارت ورود به جلسه مشکل پیش بیاد

از برگه‌های ثبت نام پرینت نگیریم اشکال نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما قبلا این کار رو انجام دادین؟ یا کسی رو میشناسین انجام داده باشه؟ میترسم برای اسکن عکس و کیفیتش ...

مشکلی نداره دوست عزیز ...من برای دخترعموم همین طور ثبت نام کردم ...گوشی رو بده به یکی ازت یه عکس بگیره با مقنعه و پس زمینه سفید (دیوار) بعدش با نرم افزار image size اندازش و ۳×۴ کن بعدش هم خیلی راحت ثبت نام کن ...آخر ثبت نام هم شماره پرونده و کد رهگیری تو یادداشت کن تمام 

کوتاه ترین قصه جهان از همینگوی : for sale baby shoes ;never worn
مشکلی نداره دوست عزیز ...من برای دخترعموم همین طور ثبت نام کردم ...گوشی رو بده به یکی ازت یه عکس بگی ...

وای چه عالی عکس پرسنلی رو هم میشه خودمون بگیریم😍 همون سایز عکس رو تغییر بدیم کافیه؟ دیگه نیازی نیست با نرم افزار دیگه‌ای عکس رو اسکن کنیم؟

وای چه عالی عکس پرسنلی رو هم میشه خودمون بگیریم😍 همون سایز عکس رو تغییر بدیم کافیه؟ دیگه نیازی نیست ...

نه نمیخواد ...یه سرچ توی گوگل بکنی متوجه میشی خیلیا همین کارو می کنن 

وای چه عالی عکس پرسنلی رو هم میشه خودمون بگیریم😍 همون سایز عکس رو تغییر بدیم کافیه؟ دیگه نیازی نیست ...

این نرم افزاری که اسمشو بهت گفتم هم سایز رو تغییر میده هم حجم عکس رو ...نگران نباش 

مشکلی نداره دوست عزیز ...من برای دخترعموم همین طور ثبت نام کردم ...گوشی رو بده به یکی ازت یه عکس بگی ...

تو رو خدا ببخشید انقدر سوال می‌پرسم، دخترعمو رو امسال ثبت نام کردین یا سال‌های گذشته؟ میخوام بدونم رفت سر جلسه و براش مشکلی پیش نیومد؟

تو رو خدا ببخشید انقدر سوال می‌پرسم، دخترعمو رو امسال ثبت نام کردین یا سال‌های گذشته؟ میخوام بدونم ر ...

امسال ثبت نامش کردم ...برای چی مشکلی پیش بیاد مگه کافی‌نت چیکار می کنه که خودت نتونی انجام بدی ...خود دانی اگه می تونی خودت انجام بده اگه نه برو کافی نت عزیزم😊

امسال ثبت نامش کردم ...برای چی مشکلی پیش بیاد مگه کافی‌نت چیکار می کنه که خودت نتونی انجام بدی ...خو ...

پس منم خودم انجام میدم، خیلی ممنونم از راهنماییتون عزیزم