2777
2789
عنوان

نخود آب

1461 بازدید | 17 پست

سلام دوستان پدرم مریض شده من داشتم نخود اب درست میکردم

گوشت و نخود  و پیاز رو ریختم بجوشه و لعاب بندازه بعد دیدم خیلی کف کرده ی بار ابشو خالی کردم دوباره اب ریختم

بعد الان ک یکم جوشید آبش قرمز شده اصولا باید زرد باشه

ادویه ای هم نزدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست نخود اب برا من میشه توضیح بدی 

بله حتما

یه غذای مقوی برای درمان سرما خوردگی

پیاز رو یکم تفت میدیدم و نخود ک از شب قبل خیس دادیمو بهش اضافه میکنیم و ب همرا گوشت و قلم گوسفندی باید ۷ ساعت بپزه قشنگ جا بیفته

همین کارو کردم ولی نمیدونم چرا ابش قرمز شده 🤦‍♀️

ميگى ابش رو خالى كردى، منظورم اين بود لازم نيست خالى كنى اون كفى كه جمع ميشه رو بگير 

دفعه دوم كه اب كردى، زردچوبه زدى؟ 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
ميگى ابش رو خالى كردى، منظورم اين بود لازم نيست خالى كنى اون كفى كه جمع ميشه رو بگير  دفعه دوم ...

دفعه دوم ک اب ریختم داشت میجوشید یهو اب قرمز شد منم دیگ ادویه هارو زدم ولی  قرمزه هنوز

دفعه دوم ک اب ریختم داشت میجوشید یهو اب قرمز شد منم دیگ ادویه هارو زدم ولی  قرمزه هنوز

نميدونم والا فكر نكنم چيز بدى باشه ، شايد خونابه گوشت  پس داده

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى