2777
2789
عنوان

بالاخره به ذهنم رسید بیام ازتون نظر بخوام😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 8379 بازدید | 1235 پست
امشب نمیترسی؟ 😂

نه دیگه داداشم هست امشب 😂🤦🏻‍♀️ در رو هم نبستم طی یه عمل زیرکانه بالشت پشت در گذاشتم که هم بسته باشه هم باز😐🚶دیشب عجیب ترسیده بودم نمیدونم چه مرگم بود همش چیزای جنی میومد تو مخم🙄😂

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عالیه 😂👌

نمیشه گفت عالیه ولی بهتر از دیشبه 😐😂تنها فرقش اینه یه موجود دو پا دراز تو پذیرایی نشسته جلو تلویزیون تخمه میشکنه حس امنیت میده به ادم 🙉🤷🏻‍♀️ البته خب من به اینکه اگه جنی چیزی بیاد منو میندازه جلوشون خودش فرار میکنه هم اگاهم😐 پسر است دیگر...🚶

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
مرسی از درک و شعورت  من خیلی اشتباه کردم ولی واقعا دارم خودمو مطابق میلش درست میکنم  حتی ...

آن شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم❤❤❤

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
آن شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم❤❤❤

اره کاشکی همینجوری بشه 

ولی خب نمیشه اگه بخوایم واقعگرایانه نگاه کنیم بهش 

ولی مرسی بازم🚶💙🍭

نمیشه گفت عالیه ولی بهتر از دیشبه 😐😂تنها فرقش اینه یه موجود دو پا دراز تو پذیرایی نشسته جلو تلویزی ...

اره اینجور موقع ها زیاد اعتماد نکن به ما 😂😂 منم خواهرم میترسه صبح ها که خونه خلوت میشه میاد اتاق من میخوابه و 2 ساعت بعد باز بیدار میشه میره اتاق خودش 😐😂

و این مشکلی که الان داری عجیبه که منم مشابهشو دارم اگه تاپیک اخرمو ببینی 1 ساعت نمیشه پست کردم. بی محلی و کم محلی خیلی مسخرست 😑

Alone, High intelligence, Gamer
اره اینجور موقع ها زیاد اعتماد نکن به ما 😂😂 منم خواهرم میترسه صبح ها که خونه خلوت میشه میاد اتاق م ...

این داداش من تنها نکته مثبتش اینکه انقد اصکوله ادم میتونه بهش اعتماد کنه😂🤦🏻‍♀️ فقط یک خنگ بازی هایی داره مثلا منه بدبخت خوابم یهو میاد در با شتاب باز میکنه بعد من با ترس بیدار میشم میگم چی شده؟ میگه میخواستم برم بیرون گفتم بهت بگم تنها تو خونه نترسی😐 یه بارم بیدارم کرد به کنار صورتم اشاره کرد بعد سوالی پرسید حیوون خونگی جدیدته؟ برگشتم نگا کردم یه کرم اندازه کف دست گذاشته بود کنار صورتم بعدم که سکته ناقص رد کردم هر هر خندید😐 نتیجه گرفتم موقع خوابم در دسترسش نباشم امنیت جانی دارم😐😂 من شب برم تو اتاقش از پنجره پرتم میکنه پایین بی احساس🚶🪳

اه هم لجم میگیره هم ناراحت میشم هم هی دوس دارم بهش پیام بدم😐 البته الان تصویب شد ک بهش هیچی نگم دیگه شاید درس شد

این داداش من تنها نکته مثبتش اینکه انقد اصکوله ادم میتونه بهش اعتماد کنه😂🤦🏻‍♀️ فقط یک خنگ بازی ها ...

اون کرم درون رو هممون داریم چیز عادی ایه 😂😂😂

منم همش دلم میخواد پیام بدم بهش یا هی نگاه میکنم ببینم پیاممو سین کرده یا نه ولی تصمیم گرفتم پیام ندم بهش دیگه یا اگه هم خودش پیام داد سرد باشم. 

خیلی لجم میگیره که اینترنت گوشیمو روشن میذارم و همش روی میزمه که یه موقع پیام داد سریع چک کنم بعد اون انگار نه انگار اصن از عمد نمیبینه پیاممو درحالیکه میتونه 😑

اون کرم درون رو هممون داریم چیز عادی ایه 😂😂😂 منم همش دلم میخواد پیام بدم بهش یا هی نگاه میکنم ...

تو داداش من فک کنم کرم نیست انگله  

ای بابا مثه منی من هی میرم کلی چرت و پرت مینویسم بعد میترسم ان باشه ببینه در حال تایپینگم تند پاک میکنم 😑 تازه من اینجوری بودم که همیشه باید اتفاقات روزمو براش تعریف میکردم🚶 بعد الان یه عالمه ماجرا رو هم دیگه جم شدن هی خودمو کنترل میکنم نرم براش تعریف کنم تازه این مال من پروعه اومد کل امتحان فیزیکشو براش حل کردم 😐 هم جوابا رو فرستادم دوباره رف رو مود بی تفاوتی الانم ک سین کرده و کلا هیچ نوتیفی ازش نمیاد برام 😑🤷🏻‍♀️

تو داداش من فک کنم کرم نیست انگله     ای بابا مثه منی من هی میرم کلی چرت و پرت مینویسم ...

هعی چرخه ی روزگار همینه دیگه ولی جالب بود برا من که دیدم دو جنسیت متفاوت دقیقا یه مشکلو دارن، همیشه فکر میکردم این دختران که همش کم محلی میکنن و سرد میشن و اینا.. 

هعی چرخه ی روزگار همینه دیگه ولی جالب بود برا من که دیدم دو جنسیت متفاوت دقیقا یه مشکلو دارن، همیشه ...

اره دیقا یکی بود فک کنم به مشکل همگانی بین همه ریلیشن شیپ هاس😂🤦🏻‍♀️

ن واقعا دخترا زیاد کم محلی میکنن مثلا دوستامو که میبینم خیلی مغرورن پورسانتی حرف میزنن😂🤷🏻‍♀️ من فک کنم چون داداشم بزرگم کرده انقد پرحرف و کم شعور بار اومدم😐🍭

اره دیقا یکی بود فک کنم به مشکل همگانی بین همه ریلیشن شیپ هاس😂🤦🏻‍♀️ ن واقعا دخترا زیاد کم محلی م ...

اتفاقا اینکه ادم شور و نشاط داشته باشه که خوبه، همینه که ادم رو سرپا نگه میداره بنظرم خوشحال باش که رفتارت اینجوریه، کسیکه اتفاقات روزمره زندگیشو دوست داره به اشتراک بذاره بهتر از اونیه که کلا با خودشم قهره و رفته تو لاک

اتفاقا اینکه ادم شور و نشاط داشته باشه که خوبه، همینه که ادم رو سرپا نگه میداره بنظرم خوشحال باش که ...

اولش خوبه ولی بعدش انقد شلوغ و پر حرف و شر میشم بقیه جز خفه شو هیچی نمیتونن بگن😑😂 🤦🏻‍♀️ اینکه تعریف کنی خوبه ها ولی یکی هم باید باشه گوش کنه خب بعدم طرف اگه کم شعور باشه مثل داداشم ... بشینم دو ساعت براش تعریف کنم که چی شد ...اخرش فقط میگه خب میگی من چیکار کنم؟😐 یا مثلا میره هر چی تلاوت کردم میزاره کف دست مامانم😐 درونگرا ها کلا جذابیت بیشتری دارن از برونگرا ها دیقا برا همینه که الان من منتظرم نوتیفش بیاد برام و اون اصلا براش مهم نیست 🚶 لایف استایل بهتری دارن درونگرا ها🧘🏻‍♂️

اولش خوبه ولی بعدش انقد شلوغ و پر حرف و شر میشم بقیه جز خفه شو هیچی نمیتونن بگن😑😂 🤦🏻‍♀️ اینکه تع ...

منم خودم دوست داشتم یکی بود که برا‌ش اینچیزارو تعریف میکردم و اونم تعریف میکرد ولی خب شانس گند من کلا ینفر تو عمرم بود که اونم محل سگ ازم برنمیداره 😑😂

میدونی درونگرا بودن مزیت داره ولی بدی هم داره همیشه خوب نیست. من بعضی وقتها خوشحالم که درونگرام ولی بعضی وقتها هم ناراحت! از این خوشحال میشم که درحالیکه احساس تنهایی افسردم کرده و خیلی وقتها که بخوام با ینفر حرف بزنم و کسیو نداشته باشم کلافم کنه ولی بازم با تنهایی خودم میتونم کنار بیام و شاید اگه هفته ها هم تو اتاق تنها بمونم و کسی خونه نباشه تنها دغدغدم فقط گشنگی و تشنگی باشه! یا اصولا درونگرا ها زرنگن من همیشه از سن و سالای خودم از همون موقع که بچه بودم بیشتر میفهمیدم و یجور منفعته خودش اصن. درکمون هم از شرایط فک میکنم بیشتره. 

بدیش اینه روابط اجتماعیمون تقریبا صفره اصلا نمیتونیم درست و حرفه ای تکلم کنیم با بقیه. افسردگی کلا پایه زندگیمونه. دور و برمون اصولا خالیه و کسی نیست. از بیرون رفتن و سفر رفتن و تعامل با بقیه دوری میکنیم. 

خیلی مزیت ها و معایب زیاد که همشو نمیتونم بگم ولی اره دیگه اینم یه سبک زندگیه. 

من چشمام داره میره دیگه تا فردا همین موقع ها که بیام باز بپرسم میترسی یا نه😂😂 شب بخیر شایدم صبح بخیر😂😴

منم خودم دوست داشتم یکی بود که برا‌ش اینچیزارو تعریف میکردم و اونم تعریف میکرد ولی خب شانس گند من کل ...

مال منم همینطوره نامرد😐🚶 

در عوض ما برونگرا ها من یه روز ادم نبینم میمیرم درکم از موقعیت شدید پایینه« البته من کلا ادم بی درکی هستم😐😂» واقعا اینکه بزرگتر از سنت رفتار کنی خیلی خوبه من همه بهم میگم بچه ای😑 راستم میگن ناخداگاه مثه بچه ده یازده ساله بعضی وقتا رفتار میکنم که خب😐 فک کنم به خاطر همین برونگرایی باشه😬 

اتفاقا اینک تنها باشی خیلی خوبه تا اینکه دورت پر ادم فیک باشه 😂 

الان قطعا صبحه شب نیس😂🤦🏻‍♀️⛅🌞