2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک‌پری اینطور میشه

اتفاقا نزدیکه ولی چرا تو این چار ماه الان باید اینجوری بشه؟ دخترم الرژی ب پروتیین گاوی و لاکتوز داره شیرخشک کمکی چی بگیرم ک بدون لاکتوز و پروتیین گاوی و سویا باشه؟ببلاک ال اف.بیومیل سوی.اپتامیل.این سه تا نساخت

بلال   اگر پیدا میکنی بخور خیلی خوبه

کاهو خوردم سبزی خوردم غذا زیاااد خوردم ولی مثل قبل نمیشهه نمیدونم دیگه چیکار کنم الرژی داره هیچی جز شیر خودمم نمیتونه بخوره

کاهو خوردم سبزی خوردم غذا زیاااد خوردم ولی مثل قبل نمیشهه نمیدونم دیگه چیکار کنم الرژی داره هی ...

به غذا که  ربطی نداره خوب

باید چیزای شیر افزا  بخوری

ابگوشت  عدسی

دلستر انگور  خیلی خوب جواب میده

ذرتم  خیلی عالی هست

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
اتفاقا نزدیکه ولی چرا تو این چار ماه الان باید اینجوری بشه؟ دخترم الرژی ب پروتیین گاوی و لاکتوز داره ...

خب سرماخوردی شیرت کم شده دیگه...خودتو تقویت کن..سوپ بخور..هویج پخته خیلی خوبه...بهتر از همه شیر بلال هست

...