2777
2789
عنوان

جای خواب بچه تون رو تو چند سالگی جدا کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 148 پست
خدا قوت. خدا برات نگهشون دارن من شیش ساله ازدواج کردم دخترم شد ده ساله یکی دیگه میزارم گیرم میاد&nb ...

ممنونم عزیزم خدا دختر توام حفظش کنه

منم ۵ساله عروسی کردم دومی ۳ماهه باردار بودم که فهمیدم

وگرنه به من بود که عمرا اسم بچه میاوردم

❤دخترم زندگی منه❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم خدا دختر توام حفظش کنه منم ۵ساله عروسی کردم دومی ۳ماهه باردار بودم که فهمیدم وگرنه به ...

خدا خواسته.

خدا برای بنده هاش بهترین رو میخوات.

تنشون سالم باشه.

بچه هایی ک مقاومت میکنن چی؟ من پسرم تا شیر میخورد ک  نمیتونستم جدا کنم چون شب تا صبح شیر میخورد ...

تک فرزنده،؟؟

خودت  چقدر بهش وابسته ای؟؟

رفتار خود ما هم  تاثیر زیادی داره اینو از تجربم میگم

بعد کلاس اموزشی  مهد یا انلاین حتما  ثبت نامش کن

مثلا اگه شرایط داری  از تایم کم  بذارش پیش کسی

(مادر . مادر شوهر.  خواهر ) کسی که بهش اعتماد داری 

ببین از تایم کم مثلا نیم ساعت ۴۵ دقیقه باید شروع کنی جداش کنی از خودت 

تا برسه مثلا به ۷  ۸ ساعت 

که بشه شبم ۸  ساعت جدا بخوابه🌹

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
پسرم 3سالشه امشب خواستم جاشو جدا کنم واسش توضیح دادم ک باید جدا بخوابی اونم گفت باشه خیلی شیک گفت شب ...

خیلی شیک و مجلسی.

خب میرفتی تو اتاقش تا خوابش ببره بعد بری تو اتاق خودتون.

اره فکر خوبیه 

من الان تو اتاق خودمونم بخاری گازی دیواری زدم.چون دخترم رو زمین میخوابه.هودمون رو تخت.میترسیدم شب بره بخوره بهش خدای نکرده.حالا ک لوله گاز نداره برقی دیواری عالیه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
تک فرزنده،؟؟ خودت  چقدر بهش وابسته ای؟؟ رفتار خود ما هم  تاثیر زیادی داره اینو از تجر ...

آره تک فرزنده 

من وابسته نیستم خیلی، خونه مامانم می‌ره حتی 5 6 ساعتم میمونه بدون اینکه بهونه بگیره ولی تا منو میبینه میاد میچسبه بهم واس خوابم حتما من پیشش باشم تا خوابش ببره با اینکه شوهرم و خواهرمو خیلی دوست داره ولی پیش اونا اصلا خوابش نمی‌بره هرچقدم خوابش بیاد مقاومت می‌کنه تا بیاد بغل خودم سریع میخوابه

خب میزاشتی زمستون تمام شه اگه اتاقش سرده 

اره همش به این فکر بودم ولی خب یه شب ساعت سه بیدار شد من لباسم تنگ بود نتونستم بخوابم بازش کرده بودم با تاپ خوابیده بودم تا بیدار شد گفت مامان چرا لخت شدی.

خیلی توجه میکنه

خیلی شیک و مجلسی. خب میرفتی تو اتاقش تا خوابش ببره بعد بری تو اتاق خودتون.

خواستم با این مسئله ک قراره تنها بخوابه کنار بیاد چون بارها خوابوندمش بعد رفتم اتاق خودمون بعد نصفه شب ی دفه خودشو میندازه روم و میگ چرا پیشم نبودی 

شب تا صب چندبار بیدار میشه 

آره تک فرزنده  من وابسته نیستم خیلی، خونه مامانم می‌ره حتی 5 6 ساعتم میمونه بدون اینکه بهونه ب ...

خب کنار ش بخوابونش

لحظه خوابش پیشش باش

.بعد برو اتاق خودت بخواب

منم کنار بچه ها میمونم تا بخوابن 

بعدش میرم سر جای خودم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم