2777
2789
عنوان

جای خواب بچه تون رو تو چند سالگی جدا کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 148 پست
ببخشید اگ ناراحت شدی ولی گفتی منو خواهرم پیش مامانم می‌خوابیدم واسم سوال شد 

چیزی که من گفتم برا ۲۰ سال و خورده ای پیشه

چشم گوش بچه ها تا سن های بالاتری  بسته بود 

جنوب همه اینجورربودن تخت های بزرگ میزاشتن تو حیاطا برا خنکی هوا همه ردیف میشدن شبا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بچه باید جدا بخوابه برام سواله همیشه که میبینم مادرا دغدغه دارن  من یادمه زمان قدیم تا را ...

بخاطر افزایش  اعتماد بنفس 

و مستقل شدن

بچه خودش احساس استقلال میکنه

درضمن  زشته پیش بچه  مامان بابا مثلا خودشونو بهم بمالن.

ببین درسته برا رابطه خب پدر و مادر میرن تو اتاق  .  شب که بجه ها خوابیدن ..کارشونو میکنن

ولی گاهی  پدر و مادر دلشون میخواد تو بغل هم بخوابن 

تو بغل هم بیدار شن 

ذهن کودک کنجکاو  دچار حساسیت میشه . ممکنه ۴  ۵ سالگی خودارضا یی شروع کنه 

یا بلوغ زددرس بشه ((این حرف پزشک بود))

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
 ببین منو انقدر دوستان کم جوونم بد گفتن که وای گناه داره و اینا اما مامانم میگفت حدیث داریم ا ...

من خودم تحربمو بهت بگم که شاید بنظر موضوع مهمی نباشه ولی به شدت تو استقلال بچه تاثیر داره

بنظر من بحث رابطه والدین مرحله بعدیه 

من الان هم کلاسی های پسرمو میبینم که هفت هشت سالشونه ولی به شدت به مادرشون وابسته ان عزت نفس پایین دارن لزوما شاید علتش این نباشه ولی یکی از دلایلش میتونه باشه 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
پسرمن چهارسالشه حتی ی شبم جدا نخوابیده ازمن خیلی وابسته شدیم به هم شبانباشه نمیتونم بخوابم خیلی بده ...

ببین جدا که میخوابن خودت راحت تری من روز رو کلا صرف دخترم.میکنم و شب واقعا نیار به استراحت دارم این شبایی که باهم بودیم هممممش بیدار میشدم ببینم روش پتو هست یا نه

بخاطر افزایش  اعتماد بنفس  و مستقل شدن بچه خودش احساس استقلال میکنه درضمن  ز ...

والا ما همه تو سالن می خوابیم خیلی خیلی هم رعایت میکنیم بچه ها مون هم اصلا هیچی از این مسائل نمیدونن اما ببخشید یکی میشناسم مامان باباش اتاق جدا دارن اما خودش ....

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
22

منم ۲۳سالمه دخترم تا یکسال کنار تختم میخوابید بعد که پسرم دنیا اومد همزمان میخوابونمشون دوس داشت رو تختش بخوابه برامنکه مهم نبود کجا بخوابه اما ظاهرا خودش خوب انتخاب کرده 

راستی بچه هامم ۳ساله و یکونیم ساله هستن

❤دخترم زندگی منه❤
بچه ها شخصيت هايي مستقل از ما هستن نه دارايي يا عروسك هاي ما! بله خيلي لذتبخشه ادم تا صبح تو بغل ...

بچه هایی ک مقاومت میکنن چی؟ من پسرم تا شیر میخورد ک  نمیتونستم جدا کنم چون شب تا صبح شیر میخورد و هیچ جوره نتونستم از شیر شب بگیرم بعدم الان ب من خیلی وابسته شده دیگ خودم کلافه میشم ب نظرت چیکار کنم؟ تا دراز میکشم میاد روی من دراز میکشه و بدنمو بو می‌کنه همش میگه مامان چ بوی خوبی میدی وقتاییم ک میشینم میاد رو پام میشینه 

البته تو انجام کارای شخصیش مستقله 

شما بهتری😂😂 روی صحبت شما با کامنت من بود 😏

خوب شما به خودت گرفتی چنتا کامنت خوندم که تظر شخصیمه کاری به کسی ندارم و اینا واسم جالب شد

شما حرص نخور 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
منم ۲۳سالمه دخترم تا یکسال کنار تختم میخوابید بعد که پسرم دنیا اومد همزمان میخوابونمشون دوس داشت رو ...

خدا قوت.

خدا برات نگهشون دارن من شیش ساله ازدواج کردم دخترم شد ده ساله یکی دیگه میزارم گیرم میاد 

بچه ها شخصيت هايي مستقل از ما هستن نه دارايي يا عروسك هاي ما! بله خيلي لذتبخشه ادم تا صبح تو بغل ...

احسنت به شما🌹🌹🌹🌹

فردایی بچه میخواد بره مدرسه

یا وارد جامعه بشه

نیاز به مستقل بودنش اون موقع  حس خواهد شد

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
بچه هایی ک مقاومت میکنن چی؟ من پسرم تا شیر میخورد ک  نمیتونستم جدا کنم چون شب تا صبح شیر میخورد ...

جای خوابشو جدا کنی بقیه اش درست میشه.

بچه ها که کلا مقاوت نشون میدن با سیاست کار کن بگو مامان تختت ناراحته که چرا پسرم باهاش دوست نمیشه با زبون تخت و اتاقش بگو